Rehab po zabiegu
Napisano Ponad rok temu
W życiu nie ćwiczyłem z ciężarkami a mam 2 takie po 2,5 kg - mogę je oba naraz chwycić. Jak mógłbym nimi poćwiczyć ale w taki sposób żeby nie angażować brzucha? Jestem 2 tydzień po zabiegu łatania przepukliny w pachwinie i mam się jeszcze oszczędzać. Kalistenika odpada na razie - więc pomyślałem żeby użyć tych ciężarków żeby całkiem nie zdziadzieć na tym przymusowym chorobowym...
Napisano Ponad rok temu
(:
Nie trollować więcej! Ja naprawdę potrzebuję coś porobić bo mi się mózg ugotuje.
Napisano Ponad rok temu
Kup sciskacze i cwicz mocarny scisk:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam osotatnio jakies dziwne bole i mam obawy, ze to moze byc cos takiego

Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam osotatnio jakies dziwne bole i mam obawy, ze to moze byc cos takiego

Napisano Ponad rok temu
Bardziej niemedycznie nie umiem tego opisać (:
Trzeba przejść się do chirurga - nie można zbagatelizować bo ze stosunkowo prostego do naprawy defektu, zaniedbane może się przerodzić w naprawdę poważny stan.
Napisano Ponad rok temu
Szansa, że u danej osoby pojawi się przepuklina wzrasta jeżeli w rodzinie pojawiały się takie przypadki.
Napisano Ponad rok temu
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Barki-rehabilitacja | Zdrowie i Medycyna | 
 |   
 | ||
| REHABILITACJA w Krakowie | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| piłka rehabilitacyjna | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| Rehabilitacja XXI wieku w Superius | Zdrowie i Medycyna | 
 |   
 | ||
| sprzet do rehabilitacji | Inne sporty | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Dieta DASH Dieta DASH- Ponad rok temu 
- 
			 dobre szkoleniowki do kettlebella dobre szkoleniowki do kettlebella- Ponad rok temu 
- 
			 Propozycja dla mistrzów ;) Propozycja dla mistrzów ;)- Ponad rok temu 
- 
			 CBL-informacje. CBL-informacje.- Ponad rok temu 
- 
			 Pompki na jednej ręce a ból łokcia Pompki na jednej ręce a ból łokcia- Ponad rok temu 
- 
			 Trening na masę mięśniową na leangains Trening na masę mięśniową na leangains- Ponad rok temu 
- 
			 obciążniki na nadgarstki - podobno nie ma głupich pytań obciążniki na nadgarstki - podobno nie ma głupich pytań- Ponad rok temu 
- 
			 Piłka gimnastyczna (swiss ball) Piłka gimnastyczna (swiss ball)- Ponad rok temu 
- 
			 pompki - sztuczki trickis i inne cuda pompki - sztuczki trickis i inne cuda- Ponad rok temu 
- 
			 Terminologia w olimpijskim podnoszeniu ciężarów Terminologia w olimpijskim podnoszeniu ciężarów- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu