TWISTER MAXX-BALL Michalczewskiego
Napisano Ponad rok temu
takie urzadzenie jest do kupienia..
warto?
chodzi mi o wzmocnienie nadgarstkow do treningu SW - chwytane/uderzane..
korzysta ktos z tego?
jakie wrazenia?
jakie efekty?
Napisano Ponad rok temu
TWISTER MAXX-BALL Michalczewskiego
takie urzadzenie jest do kupienia..
warto?
chodzi mi o wzmocnienie nadgarstkow do treningu SW - chwytane/uderzane..
korzysta ktos z tego?
jakie wrazenia?
jakie efekty?
nie wiem czy warto ale reklama tego urządzenia w TV Mango to niezła beka. Michalczewski i ekipa BB
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy ten produkt oferowany w mango jest na oficjalnej licencji spin-ball'a ale jesli ktos chce to oryginalna "kulke" mozna kupic tu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Jeszcze raz polecam .
Napisano Ponad rok temu
Wtykam ten sznurek, wprawiam urzadzenie w ruch, macham nadgarstkiem, a to sie kreci z 12-5 sekund, potem wolniej, wolniej, wolniej....
i o to chodzi? o te 15sekundowe okresy? jakos je powtarzac?
Napisano Ponad rok temu
Toż to zwykły żyroskop. Kręcić można na kilka sposobów, podstawową zasadą jest to, że ruchy powinny być płynne, a każdej zmianie osi maszynki powinna towarzyszyć siła próbująca przywrócić poprzednie położenie.A ja ni cholery nie umiem go uzywac.
Wtykam ten sznurek, wprawiam urzadzenie w ruch, macham nadgarstkiem, a to sie kreci z 12-5 sekund, potem wolniej, wolniej, wolniej....
i o to chodzi? o te 15sekundowe okresy? jakos je powtarzac?
Zabawa przednia, ale po tygodniu wrzuca się toto do szuflady i zapomina na najbliższe trzy lata. A uchwyt i mięśnie lepiej ćwiczyć na innych przyrządach.
Napisano Ponad rok temu
Kupilem ten sprzet w Niemczech jeszcze na dlugo zanim ukazal sie w Polsce i musze powiedziec ze jest wart kazdych pieniedzy . Swietnie wyrabia miesnie przedramion , chwyt (dobre do bokkena 8) ) i koordynacje ruchowa :-) .
Każdy podręcznik jiu-jitsu zawiera nawijanie linki z ciężarkiem na kijek, w "Analizie shaolin Chi-Na" też masz kupę ćwiczeń. Nie trzeba bulić na wynalazki.
Napisano Ponad rok temu
...po co bulic ciezka kase na takiego balka 46 benchmade'a . Mozesz isc na bazar i kupic no-name'a .Kupilem ten sprzet w Niemczech jeszcze na dlugo zanim ukazal sie w Polsce i musze powiedziec ze jest wart kazdych pieniedzy . Swietnie wyrabia miesnie przedramion , chwyt (dobre do bokkena 8) ) i koordynacje ruchowa :-) .
Każdy podręcznik jiu-jitsu zawiera nawijanie linki z ciężarkiem na kijek, w "Analizie shaolin Chi-Na" też masz kupę ćwiczeń. Nie trzeba bulić na wynalazki.
Napisano Ponad rok temu
...po co bulic ciezka kase na takiego balka 46 benchmade'a . Mozesz isc na bazar i kupic no-name'a .
46 Benchmade tak, ale bulić na trenera? Ćwiczę bazarowymi od ruskich.
Ktoś tu kiedyś wklejał linki do programów starych siłaczy, Mata Fureya, albo opisywał trening tego rosyjskiego zapaśnika. Lepsza maszynka treningowa nie równa się lepszym mięśniom i ścięgnom.
Napisano Ponad rok temu
nawijanie bardziej do mnie przemawia. jak i pare innych cwiczen na przedramiona, ktore mozna połączyc z cwiczeniami na nadgarstki, bicepsy itp
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ostatnio wyjalem i przez przypadek udalo mi sie wycisnac z niego to co potrafi i teraz drugi dzien sie juz bawie - rzeczywiscie dziala!
tylko czasem nie moge go "odpalic" pare razy zanim osiagnie odpowiednia predkosc - czuje sie jak odpalajac mojego poloneza w deszcz ;-)
Napisano Ponad rok temu
też zamierzam wyciągnąć z allegro. napisz coś o jakości, bo nie jestem pewien czy te najtańsze nie są "rozlatywalskie"Kupile msobie to na allegro za 12 zl i co ? Zajebista zabawka Serdecznie polecam
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Niezmienia to faktu ze ladnie sie mozna zmeczyc krecac tym ...
A i kupowalem u kolesia co sie zwie pepe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
prosze
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
vale tudo '71 - '73 Japonia - historia mojego dziadka
- Ponad rok temu
-