[glow=yellow]O Mnie:[/glow]
Elo, jestem Kuba, ale wszyscy mówią na mnie GuZu.
Mam 178 cm wzrostu i ok. 60 kg wagi.
28 października skończe 15 lat.
Chodzę do II klasy gimnazjum w ZS3 w Pile (Wlkp.)
Interesuję się sportem (Judo, kulturystyka, piłka nożna, kosz) i motoryzacją.
Wymiary (w sumie to są to wymiary wyjściowe):
klata: 94 cm
biceps: 30 cm
udo: 51 cm
pas: 74 cm
[glow=yellow]Jak to się zaczęło:[/glow]
Od zawsze chciałem ładnie wyglądać na wakacjach nad jeziorem czy nad morzem i od tego się zaczęło. Najpierw kupiłem sobie hantle, drążek rozporowy i robiłem brzuszki. W międzyczasie zapisałem się do sekcji Judo (wrzesień 2004). I tak sobie ładnie ćwiczyłem... do czasu. Uważałem, że brakuje mi masy jak na mój wzrost, więc postanowiłem wziąć się za poważne ćwiczenia. Namawiałem tatę na ławeczke ze sztangą, ale jak się okazało jego kolega prowadził profesjonalną siłownię. I tak się zaczęło. Pierwszy raz na siłowni byłem około 2 miesiące temu. Nie dawno skończyłem ogólnorozwojówkę, a teraz zaczynam ćwiczyć splitem. Nigdy nie brałem i nie zamierzam brać żadnych sterydów czy innych niedozwolonych środków, trzeba być naturalnym a nie podkręcać genetykę koksem
Jak narazie to brakuje mi kilku kilogramów, więc zamierzam zamówić jakiegoś gainera.
[glow=yellow]Treningi:[/glow]
Na siłownię narazie chodzę tylko 2 razy w tygodniu, ponieważ w inne dni mam treningi Judo i raz angielski dodatkowy
Poniedziałek: Judo
Wtorek: Uda, łydki, triceps, barki, brzuch
Środa: Judo
Czwartek: Wolne- angol
Piątek: Judo
Sobota: Klatka, plecy, biceps, przedramię
Niedziela: Wolne
W najbliższym czasie dodam rozkład ćwiczeń.
[glow=yellow]Dieta:[/glow]
Jeszcze nie mam ustalonej jakiejś radykalnej diety, ale staram się jeść produkty zawierające większe ilości białka.
1) Na śniadanie zwykle jem płatki kukurydziane bądź owsiane i jakąś bułkę z twarożkiem 'wiejskim' z miodem. Zapijam szklanką mleka bądź kakao (Nesquick )
2) Do szkoły zabieram 2 bułki (najczęściej 1 z szynka 2 z żółtym serem ).
3) Na obiad jem to, co przygotuje moja mama , ale ostatnio proszę ją o ryż i kurczaka ;].
4) Pod wieczór jem zwykle kanapki