Artykuł o bieganiu
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Artykuł o bieganiu
panowie, ktoś kiedyś wrzucił na forum taki artykuł w którym autor dość ostro jechał po sposobie w jaki obecnie popularnie uprawia się biegi, nazywając je dreptaniem
niestety tylko tyle o tym pamiętam, a przydałby mi się ten artykuł teraz. Do przekopania się strona po stronie jest za dużo możliwych tematów, więc jeżeli ktoś pamięta co to było i gdzie to można znaleźć byłbym wdzięczny.
niestety tylko tyle o tym pamiętam, a przydałby mi się ten artykuł teraz. Do przekopania się strona po stronie jest za dużo możliwych tematów, więc jeżeli ktoś pamięta co to było i gdzie to można znaleźć byłbym wdzięczny.
Napisano Ponad rok temu
Re: Artykuł o bieganiu
Obstawiam, że chodzi o blog contrarian coach, który już nie istnieje. Niby autor miał robić migracje z wordpressa, ale nie pojawił się nigdzie indziej, albo jestem ślepy.
A szkoda, bo fajnie się czytało.
contracoach.wordpress.com
EDIT
Zagalopowałem się chyba. Pojechałem po web archive i chyba jednak blog instnieje pod adresem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
A szkoda, bo fajnie się czytało.
contracoach.wordpress.com
EDIT
Zagalopowałem się chyba. Pojechałem po web archive i chyba jednak blog instnieje pod adresem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wymioty. Trening. Lipa
- Ponad rok temu
-
Dlaczego kaszel nie pomaga na zawał
- Ponad rok temu
-
ból w biodrze.
- Ponad rok temu
-
Ból łokcia.
- Ponad rok temu
-
Jiaogulan
- Ponad rok temu
-
Czy można ćwiczyć bjj z wszczepionym rozrusznikiem serca?
- Ponad rok temu
-
zuo, agresja, na pelnej k..wie z pletwy w bule
- Ponad rok temu
-
Uszkodzenie łąkotki przyśrodkowej II stopnia
- Ponad rok temu
-
Wyciecie pecherzyka zolciowego a sporty walki
- Ponad rok temu
-
Skurcze i ból? mięśni