KSW 18 ogólna dyskusja
Napisano Ponad rok temu
Wedlug mnie to jest jakas alternatywa dla niedzielnych fanow ogladania Strongmenow kulturystow i innych dziwnych opcji nie związanych ze sportem a przyciagajacych ludzi.
Napisano Ponad rok temu
inna opcja będzie wyjątkowo mało estetyczna nic nie ujmując umiejętnościom i waleczności dziewczyn.
poza tym chyba za wcześnie na to, gdyby KSW uzbierała 4 takie dziewczyny jak Jarecka, to proszę bardzo.
Napisano Ponad rok temu
Anzor bardzo fajnie walczy i wg. mnie łapał przeciwnika za ringiem.
Irokez fajnie, że zlał typa nie szanującego rywali i organizatorów. :twisted:
Wiem, że ring ma nawiązywać do pride ale proszę zmieńcie to na klatkę.
Nie będzie uciekania za liny, wypadania, same plusy.
O urodzie pań nie będę pisał ale po co one tych zawodników prowadzą to nie rozumiem.
Nie trafią do narożnika. Czy za balast spowalniający służą ?
Juras śmiesznie komentuje. Jest ekspresyjny ale mnie to nie razi.
Zna się na mma, zna zawodników, większość gal oglądam i tak z kumplami wiec sami sobie komentujemy
Za to prowadzącemu można chyba klasyczny odzień sprawić choć i tak lepsze to niż te pierwsze giga drechy w których pomykał i złoty kajdan.
Generalnie gala nie budzi we mnie już takich emocji jak kiedyś ale oceniam na plus.
Napisano Ponad rok temu
Widziałem kilka świetnych ale generalnie jestem na NIE.
Chyba jestem zbyt wrażliwy
Z drugiej strony jak chcą to niech walczą najwyżej wyjdę po herbatę albo z psem na spacer.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do lin, to trzeba by zrobic jak w pride, jeszce jedna czy tam dwie dodatkowe liny i duzo omcniej naciagniete niz te ktore sa obecnie.
'wypadanie' zdarza sie wyjatkowo rzadko, a rin jak dla mnie ma swoj charakter i szkoda by to bylo marnowac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Klatka raczej nie jest takim super rozwiązaniem dla widza, skoro nawet sam Dana White siedizi w pierwszym rzędzie i ogląda walke w telewizorku, KSW jeszcze sie takiego sprzetu nie dorobilo, wiec poczekamy na oktagon
Właśnie po MMAAtack opinie były inne. Że klatka miło zaskoczyła, bo oglądalność dobra. Natomiast zawodnicy mieli trochę problemu z zaadoptowaniem się do większego pola walki.
Napisano Ponad rok temu
Klatka raczej nie jest takim super rozwiązaniem dla widza, skoro nawet sam Dana White siedizi w pierwszym rzędzie i ogląda walke w telewizorku, KSW jeszcze sie takiego sprzetu nie dorobilo, wiec poczekamy na oktagon
On głównie tweetuje
Oglądalność przez klatkę jest dobra - na MMAA siedziałem dość daleko i wszystko było widać niemal tak samo jak w ringu...
Napisano Ponad rok temu
Oktagon byłby super, ale chyba nie mamy co na niego liczyć na KSW.
Wydaje mi się, że Azhiev próbował przytrzymać przeciwnika, żeby nie zleciał na sam dół. Raczej nie okładał go dalej
Napisano Ponad rok temu
To czego jeszcze trzeba, żebyśmy uznali, że ludzie już zaakceptowali MMA? Jeszcze 5 lat bytności na rynku? Czy wtedy też sobie powiemy "klatka nie przejdzie"?
Napisano Ponad rok temu
do akceptacji jesycye trosyke.
Napisano Ponad rok temu
Nie przypominam sobie też żadnego większego artykułu o negatywnym wydźwięku dotyczącego MMA w ostatnich miesiącach w Polszy (z wyłączeniem tematu nazistowskich tatuaży, ale tu nie chodziło o MMA ale o osobę). MMA jest wręcz MODNE, inaczej nie wprowadzałyby go do swojej oferty treningów duże sieci fitness clubów w Polsce. A Drwal nie sprzedawałby charytatywnie treningów personalnych jako gwiazda MMA.
No, chyba, że o czymś nie wiem, jednak proszę o jakiekolwiek konkrety, a nie 'wydajemisię'.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Transmisje polskich i zgranicznych gal MMA.
- Ponad rok temu
-
Seminarium na temat treningu szybkości i siły eksplozywnej.
- Ponad rok temu
-
Puchar Polski Wschodniej MMA
- Ponad rok temu
-
Turniej MMA i Grappling CHORZOW 21 KWIETNIA
- Ponad rok temu
-
Marcin Najman vs Robert Burneika - kursy u bukmacherów!
- Ponad rok temu
-
Seminarium Sambo Jiu Jitsu z Gokor Chivichyan Łódź!
- Ponad rok temu
-
UFC 143 SPOILER
- Ponad rok temu
-
UFC 143 video poszukiwane
- Ponad rok temu
-
Seminarium MMA z Robertem Joczem- Łódź
- Ponad rok temu
-
UFC on Fox 2 [wyniki]