novocaine 2.0 => 2.1 (11.12.24)
Napisano Ponad rok temu
czy ta moja konstrukja w ogole ma sens? z kolei mysle, ze jesli cos mialoby stac w mieszkaniu, to kwadratowa moze byc lepsza opcja, mozna lepiej "wkomponowac", te poprzeczne elementy w trojkatne moglyby byc uciazliwe...
mysle, czy sobie tej ksiazki nie kupic. gymnastic bodies bylo troche buble, ale ta wyglada na duzo bardziej dla newbies i duzo wiecej informacji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"mysle, czy sobie tej ksiazki nie kupic. gymnastic bodies bylo troche buble, ale ta wyglada na duzo bardziej dla newbies i duzo wiecej informacji".
Dobry pomysl. Kup i podziel sie info.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dam jeszcze tak bo nie widac:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jak te "podstawki" będą solidne to raczej sie nie zjebie
w sumie to to samo o czym mowi poncho
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurde nie wiem jak moglem to ominac troche sie zmylilem wysokoscia chyba, bo ta rurka u gory ma byc 3m nad ziemia. poncho wlasnie stojaki beda zdecydowanie za nisko z moimi wzrostem potrzeba co najmniej 290cm zeby zrobic dead hang muscle up ze zgietymi kolanami a kolka musza byc 185 cm nad ziemia (zeby z wyprosowanymi lokciami i zgietymi kolanami nie dotykac ziemii).
zakladam tez, ze nie ma miejsca na sztange/stojaki/platforme, i zamiast tego mialbym zestaw kettli. a nawet nie tyle miejsca, co opcji upuszczenia sztangi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ok. ale zdajesz sobie sprawe, ze ona ma 500+ stron?Dzieki prorok
"mysle, czy sobie tej ksiazki nie kupic. gymnastic bodies bylo troche buble, ale ta wyglada na duzo bardziej dla newbies i duzo wiecej informacji".
Dobry pomysl. Kup i podziel sie info.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Na razie zarzucilem gimnastyke przyrzadowa.... Zbyt szumnie to zabrzmialo... A w zasadzie te cztery cwiczenia dla poczatkujacych....
Ale chyba wroce do nich, bo wlasnie odnowila mi sie kontuzja kolana, wiec koniec z siadami, a taka mi sprawialy radosc przygotowania do nich - tzn. maly ciezarek i adaptacja ukladu kostno-stawowego, jak Kriss przykazal. A tu znowu pech... A w zasadzie niedoleczona kontuzja.
K_P
Napisano Ponad rok temu
ta ksiazka ma podobno swietnie opisany tworzenie programow i progresje.
to
plus to
ale pewnie skonczy sie na marzeniach :roll:
Napisano Ponad rok temu
Podstawy można by np. przymocować do grubych płyt ze sklejki oklejonych od spodu filcem, żeby nie zniszczyć podłogi. Pytanie tylko jak duże musiałyby być podstawy, żeby całość była stabilna.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestem na 99% pewny, ze nie..? jest z listopada.@novo - a ta książka była może przypadkiem tłumaczona na polski?
hmm to z niemocowanym na stale nawet niezly pomysle, ale jak piszesz, podstawy musialby isc w 4 strony zamiast tylko 2 chyba. no i nie zapominac, ze to ma miec 3m wysokosci
w obecnym lokum to i tak musialbym cos takiego postawic w ogrodku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o ile levele, achievementy etc sa niekoniecznie potrzebne, to jedna rzecz jest fajna (do podnoszenia ciezarow przynajmniej), mianowicie wykresy autmatycznie generowane. od jakiegos czasu myslalem, czy sobie nie zrobic jakichs, ale mi sie nie chcialo a tutaj sa automatyczne.
Napisano Ponad rok temu
co tam jeszcze masz za magiczne linki, co?
Napisano Ponad rok temu
hmm?co tam jeszcze masz za magiczne linki, co?