pas kulturystyczny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jeśli ćwiczę uginanie sztangi stojac to pas można używać?
NIE MOZNA BO SZKODZI, po co Ci w tym cwiczeniu pas?? przeciez cwiczysz bicepsy, plecy nie biora udzialu w ruchu.. No chyba ze bujasz sztanga to moze.
Napisano Ponad rok temu
He zgodze sie z Toba jak widze tych w rekawiczkach i pytam po co bo odciski bo to bo tamto to naprawde załosne, jesli chodzi o pas mam troszku inne zdanie lepiej zeby ci nowicjusze uzywali go bo czasem jak widze uginanaie ze sztanga to tylko sie zegnac tak kregosłup[ do wymiany. Pasa tez bym uzwyał przy wyciskanie tzw zołnierskim jak kto woli nad głowe bo czasem moze kregosłup pierdyknac
A coz dziwnego w rekawiczkach ? Tu nie chodzi o odciski tylko o przyczepnosc. Ja np z nich korzystam bo mam pewnosc ze reka mi sie nie zesliznie. Np przy ciezarkach ktore maja gladkie uchwyty zdarzylo mi sie juz dwa razy, prawie wypuscic go z reki. Gryfy i ciezarki maja na sobie pelno tluszczu, ludzkigo potu i pelno bakterii. Pomine juz tu bakterie z meskiej prawej reki
A jesli chodzi o pas to sama z niego korzystam ale tylko wtedy jak mam wiekszy trening dolnych parti. Tylko nie jestem pewna czy moze mnie uchronic przed przepuklina
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pas jest dobry, ale przy wyciskaniu maksymalnych ciężarów czy też na ostatnich seriach. Wtedy go używam. Rękawiczek nie używam wcale i dzięki temu mam silny uchwyt. A taki co jest poubierany w wszelkie ściągacze, rękawiczki i pas przez cały trening traci na wytrzymałości stawów i na uścisku.
Wierze ze masz silny uchwyt ale trzeba zwrocic uwage na to ze wszystkie te rzeczy nie bez powodu zostaly stworzone. Ja wiem ze po zrobionej serii go sciagam a ci co non stop chodza w nim to nie wiem czy to dobrze moze wplywac na ich zdrowie. Ja tam z niego korzystam bo krgoslup mam taki a nie inny i mam dosc spore problemy z nim. Wzmacniam go na kazdym treningu, spie po chinsku i plus to jeszcze sama go musze nastawiac Pozdrowienia Mao Zedong
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu