Dobry, chociaż rekomendacja KAPAP może być dla niektórych kontrowersyjna.
Nie rekomenduje KAPAP. Co ma zrobić Pani, która mieszka w małym mieście bez sekcji?
W Artykule pomógł mi(A raczej powiedział co mam napisać
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie rekomenduje KAPAP. Co ma zrobić Pani, która mieszka w małym mieście bez sekcji?
Napisano Ponad rok temu
Duża luka - nic o broni nie ma. A taki np. ręczny miotacz gazu potrafi drastycznie zwiększyć szanse na ucieczkę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat o gazie, prawdach i mitach jest gdzie indziej, więc jak będę miał ochotę to tam podyskutuję.Zaraz w ogóle przyjdzie Kogan i napisze, że od użycia gazu krok tylko do komór gazowych dla nieszczęsnych sprawców napadów :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zwyczajnie zapytałem. Nie musisz wszystkiego przyjmować tak emocjonalnie. No, jakbym z moją ślubną rozmawiał...kolega Ncro usiłował wytknąć mi błąd
Napisano Ponad rok temu
Alexia, znam kolesia który prowadzi zajęcia w Zabrzu. Śmiało możesz do niego śmigać, nawet ma łeb na karku i realistyczne podejście. O ile dobrze pamiętam, miał kilka dziewczyn w sekcji. więcej na
Oprócz KAPAP, Kravki masz jeszcze Combat 56.
W Katowicach jest sekcja Krav Magi prowadzona przez p. Jacka Moryla. Jeden z najlepszych instruktorów jakich znałem.
Ncro, broń to zupełnie inna kategoria i temat na inny artykuł. I należy pamiętać, że gaz nie jest bronią.
Puent wstawił fotkę jednego super-hiper-zajebistego-komandosa-speca od krav magi, po którego stronie widzę, że jest zwykłym debilem i komandosem za 5pln i nichuja nie ma pojęcia o Kravce i kapap a tym bardziej izraelskich systemach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaraz się nam zrobi straszny offtop odnośnie Kapapu... Może jakiś życzliwy mod przeniesie go do stosownego działu?
0 użytkowników, 11 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu