Zabójcza wołowina!
Napisano Ponad rok temu
To jest link
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Szkodliwym faktorem, występującym w wołowinie jest w opinii wielu specjalistów związek nadający mięsu kolor – HEM
Brytyjczycy twierdzą, że można było zapobiec 3 800 przypadkom raka jelita grubego, jeżeli ludzie ograniczyliby jedzenie przetworzonego mięsa do 70 gramów tygodniowo
czyli to wołowina czy producenci w końcu?
Napisano Ponad rok temu
70 g mięsa tygodniowo... z takiego stejka to bajsepsa nie będzie!
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś czytałem na onecie o jakichś badaniach dowodzących że mleko uszkadza narządy wewnętrzne, niszczy organizm i wypłukuje wapń. Najzdrowsza gorzała!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo mi ten od Ciebie nie działał. Ale teraz działa :? Było coś o przeniesieniu na inna platformę bla bla bla.A po co podałeś linka drugi raz?
Napisano Ponad rok temu
Jeśli szukasz rzetelnych informacji i danych to sięgasz do fachowych publikacji, nie do artykułów na onecie. :wink:Eh kurde te najnowsze badania sa wkurzajace, teraz twierdza tak a za rok kto inny to obali i swoja wersje przedstawi. I tak w kolko.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli szukasz rzetelnych informacji i danych to sięgasz do fachowych publikacji, nie do artykułów na onecie. :wink:Eh kurde te najnowsze badania sa wkurzajace, teraz twierdza tak a za rok kto inny to obali i swoja wersje przedstawi. I tak w kolko.
Nie no, ja wywalilem wszelkie portale z ulubionych, nie wchodze na wp ani na onet....wlasnie dlatego ze podaja nierzetelne informacje plus zajebiscie manipuluja faktami. W sensie podaja jakies statystyki, opieraja na nich informacje, podnosza raban itd z tym ze np pomijaja inne dane, ktore rowniez sa istotne, no ale nie byloby sensacji jakby je podali.
O za przyklad mozna podac ten slynny atykul o telewizorach 3d, ze w polsce schodza jak cieple buleczki.
Napisano Ponad rok temu
Sorry panowie. Link był zwalony naprawiłem i nie dałem znać, ale jak niewidzialna ręka to niewidzialna ręka ;-)Bo mi ten od Ciebie nie działał. Ale teraz działa :? Było coś o przeniesieniu na inna platformę bla bla bla.A po co podałeś linka drugi raz?
Napisano Ponad rok temu
Nie HEM, a po prostu zwykły hem; ten o którym się uczy dzieci na lekcji o układzie oddechowym i krwionośnym człowieka.
(...) czyli to wołowina czy producenci w końcu?Szkodliwym faktorem, występującym w wołowinie jest w opinii wielu specjalistów związek nadający mięsu kolor – HEM
Napisano Ponad rok temu
I said: "Sheesh, you got a big pussy. Sheesh, you got a big pussy."Sorry panowie. Link był zwalony naprawiłem i nie dałem znać, ale jak niewidzialna ręka to niewidzialna ręka ;-)
She said: "Why'd you say that twice?"
I said: "I didn't."
Napisano Ponad rok temu
A to on jest tylko w wołowinie, przecież nie? Teraz to już nic nie czaje z tego artykułu.Nie HEM, a po prostu zwykły hem; ten o którym się uczy dzieci na lekcji o układzie oddechowym i krwionośnym człowieka.(...) czyli to wołowina czy producenci w końcu?Szkodliwym faktorem, występującym w wołowinie jest w opinii wielu specjalistów związek nadający mięsu kolor – HEM
Napisano Ponad rok temu
To masz problem, chłopie! Corobićjakżyć!Teraz to już nic nie czaje z tego artykułu.
Polecam krótką portalową notkę: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].