pomoc
Napisano Ponad rok temu
MAm pewien problem...jestem juz na drugim cyklu i dalej lipa z masa...pozostalo mi jescze 3 tyg,. tego cyklu i chcialbym doprowadzic go do konca i miec jakies rezultaty...bo jak na razie to nie wiem czemu,ale nic konkretnego sie nie dzieje..stoje w miejscu. Dlatego prosze was o jakas konkretna diete na 3 tygodnie. Dostosuje sioe do kazdego dania., Dieta konkretnie na mase.prosze was o pomoc.
jezeli chodzi o suple to obecnie mam cos takiego:
-Superpump250
-krete mono z olimpa i tauryne
-chela mag +b6 z olimpa(,magnez)
-jako uzupelnienie wczesniej mialem 1kg gain bolica i 1kg mct z olimpa..Na kolejne 3 tyg. mam 1,5 kg hard massa z trecka i jakies 300 g bialka pro longatum z biogenixa.
Proszę o pomoc ludzi,ktorzy naprawde sie na tym znaja.
Jezeli chodzi o cwiczenia to 3x w tyg w charakterze poniedzialek-sroda-piatek. Cwicze o 17 codziennie.
pomozcie
Napisano Ponad rok temu
W podwieszonych tematach sa ciekawe przyklady np http://forum-kultury...ety-dla-ucznia/ poczytaj jeszcze "co na mase"siema,mam 18 lat...Staz jakies 4 miechy na silce. Wzrost 183,waga 72,biceps 33.5,klata 103.
MAm pewien problem...jestem juz na drugim cyklu i dalej lipa z masa...pozostalo mi jescze 3 tyg,. tego cyklu i chcialbym doprowadzic go do konca i miec jakies rezultaty...bo jak na razie to nie wiem czemu,ale nic konkretnego sie nie dzieje..stoje w miejscu. Dlatego prosze was o jakas konkretna diete na 3 tygodnie. Dostosuje sioe do kazdego dania., Dieta konkretnie na mase.prosze was o pomoc.
jezeli chodzi o suple to obecnie mam cos takiego:
-Superpump250
-krete mono z olimpa i tauryne
-chela mag +b6 z olimpa(,magnez)
-jako uzupelnienie wczesniej mialem 1kg gain bolica i 1kg mct z olimpa..Na kolejne 3 tyg. mam 1,5 kg hard massa z trecka i jakies 300 g bialka pro longatum z biogenixa.
Proszę o pomoc ludzi,ktorzy naprawde sie na tym znaja.
Jezeli chodzi o cwiczenia to 3x w tyg w charakterze poniedzialek-sroda-piatek. Cwicze o 17 codziennie.
pomozcie
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
Na noc twaróg