Brak efektu zażywania kreatyny
Napisano Ponad rok temu
Od 12 dni zażywam kreatyne(Creatine Monohydrate POWDER 500g) i nie czuję żadnych efektów ;/. Moja dieta wygląda tak, że nie jem cukrów, znaczy żadnych cukierków, czekolad, batoników, wafelków, paluszków, ciastek itd., po prostu zero słodyczy. Pije ok. 1 litr mleka dziennie, na śniadanie jadam 3,4 kromki chleba wielozbożowego z białym serem, chudą szynką lub dżemem. Na między śniadaniem a obiadem jem mały jogurt Jogobella i jakiś owoc(jabłko, pomarańcza, mandarynka, kiwi, banan). Na obiad jem saszetkę ryżu białego z jakimś kotletem z kurczaka lub indyka, albo gotowane udko, pierś z kurczaka, indyka + jakieś warzywo. Między obiadem a kolacją jem tak samo jak pomiędzy śniadaniem a obiadem. Godziny spożywania przeze mnie posiłków są nieregularne. Treningi mam różnie, ponieważ trenuję hokej na lodzie, więc mam codziennie oprócz środy treningi hokejowe i treningi na siłowi(codziennie, jeden dzień ćwiczenia na ręce i klatkę piersiową a jeden dzień nogi i plecy i tak w koło). Piję też dużo maślanek i jogurtów naturalnych. Dlaczego nie czuję żadnego efektu, powiedziałbym nawet, że mam odrobinę mniej siły niż miałem przed zażywaniem tej kretyny(treningi przed zażywaniem kreatyny były identyczne z identycznym obciążeniem). Proszę o odp. ;d
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przyklady diet masz w dziale DIETA, wrzuc tam swoja ulozona juz diete i jak bedzie potrzeba to ci przeprawia ludzie znający sie na tym i do kreatyny najlepiej pic z 3l wody dziennie.Mam 16 lat, ważę 74kg(same mięśnie, znaczy nie jestem ani trochę gruby). Trenuję już 8 rok hokej a mój staż wynosi 6-7 miesięcy . A fajna dietka na masę jak wygląda ? ;> Węglowodany w postaci jakiś proszków czy jak ? I rzeczywiście muszę pić 3 litry wody dziennie ? Mogę jeść cukry ? Batonik dziennie, jakieś cukierki z czekoladą, ciasta(karpatka lub jakieś ciasta drożdżowe) ? Bo takich rzeczy nie jem w ogóle.
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.