Ćwiczenia do sonkuta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przyrząd do ściskania przez palce (mozna nawet cos kupić) albo zrobić i mały worek. Mogą być jeszcze pompki na opuszkach. Nie ma co więcej kombinować.to jakie znacie te cwiczenia do sonkut'a? :roll:
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w ITF-ie można wygrać przez KO, przepisy są dość ciężkie i trudne czasem w interpretacji i jest to temat rzeka, w tej sytuacji jak wyżej wynik uważam za prawidłowy, w ITF nie tyle chodzi o siłe ciosu a bardziej o kontrole nad tym co robisz w walce, tyle że kazdy sędzia ma swoja interpretacjeA co do knockoutów w ITF-ie to rozumiem, że obecnie taki wynik byłby nieaktualny, tak?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tsunami pomyliłeś osoby co do PUT i ITF-zauważyłem jeden wspólny mianownik do wszystkich Twoich postów-po pewnym czasie nie trzymasz się tematu tylko zaczynasz czepiać się ludziowszem koreanczyk powinien zostac zdyskwalifikowany , za mocno i tyle . wlasnie dlatego nie lubie lightcontactu , z tym mistrzem cienia to byl zart ale Horangi za duzo chyba wycierpial na tych morderczych treningach u tych wszystkich mistrzow ze juz nie moze racjonalnie myslec ale tak to jest jak sie chce byc bardziej koreanskim od koreanczykow hehe , rzeczywiscie jest sie czym chwalic , wypzedzic łucznictwo i strzelectwo tez mi sukces uhuhu, Horangi błagam cie wiesz co to jest TELEWIZOR? tam mozna OBEJRZEC olimpiade , nie trzeba na nia jechac. roznica miedzy PUT a ITF jest taka ze w ITF poziom zawodnikow jest duzo wyzszy ito fakt o to chodzilo Choy 666 . uderzenie reka na korpus w WTF.... ludzie tonacy brzytwy sie chwyta...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Shadow Fighter to jest wlasnie cecha wszystkich formul lightcontact nie tylko tkd , sedzia kontroluje i dba o bezpieczenstwo zawodnikow, dlatego tak to juz jest i to sie nazywa LIGHT contact . ja juz od 4 lat nie trenuje tkd bo chciałem sie dalej rozwijac a w tkd ITF osiagnalem duzo i brakowalo po prostu zastrzyku adrenaliny juz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak też przypuszczałem - na ile znam się na ludziach to przypuszczam że raczej nigdy tego nie spróbuje-chociaż czasami zdarzają się cuda.Tsunami próbuje obecnie sił w czym innym i raczej na WTF go nie namówisz bo to nie ta bajka :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o dokładność to Ty pierwszy powiedziałeś o helikopterze-z jednym masz racje miedzy ITF a WTF mozliwe że jest taka różnica jak dnia od nocy ale to jest uzależnione od punktu widzenia.Dla mnie jest jednym tak jak dzień i noć należą do jednej doby.Powodzenia w dalszym rozumowaniu-przyda Ci się.nigdy nie nastapi taki dzien ze wystartuje w WTF chociaz obeicywano mi za to zlote gory w czasach gdy bylem w ITF , dla mnie to jest hańba , rownoznaczne ze sprzedaza duszy diabłu i złu wcielonemu.Pozatym to sie rozni od ITF jak dzien od nocy zupelnie inna taktyka walki itp no i sam fakt ze nie ma rak zmienia calkowicie strukture walki. Nie ty jeden chcialbys byc mna Horangi no ale niestety trzeba znac swoje miejsce w szeregu , na pocieszenie masz helikopter , co do mechanicznego nie ejstem pewnie ale ten w glowie to napewno:D Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TKD w lookr.tv
- Ponad rok temu
-
taekwondo a pieniadze
- Ponad rok temu
-