nie mozna, trzeba to brac i to w duzych ilosciach. Przed koncem cyklu i przez caly odblok kreatyna. Wez sobie poczytaj przeciez o m drolu i ph bylo juz tyle ze masakra. Co do bialka i gainera to jest chyba oczywiste ze trzeba brac,przeciez masy z powietrza nie niaciagniesz.Witam Zakupiłem Teraz M-Drol.
Wcześniej tylko raz brałem kreatyne glutamine i bcaa.
To moja pierwsza przygoda z PH i mam pytanko:
czy mozna do tego też brac glutamine białko i bcaa?
skoro tak to jak dawkowac.
czy wystarczy sam M-drol? i czy pozniej po 4 tygodniach
brania m-drolu. wystarczy sam t-Bol i ile i jak go dawkowac.
z góry dzieki za odpowiedz.
M - drol pierwsze starcie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cześć mam pytanie. A jak ze stawami? czy nie bolą? ja 2 tygodnie temu wziąłem dekę i zafascynowany jestem nic mnie nie boli przytylem 3 kg suchej masy i czuję się świetnie.W trakcie cyklu essential forte
po cyklu hepatil
W ostatnim tygodniu cyklu wrzucasz kreatynke , żeby zdążyła się rozkręcić
odblokowanie dałbym 50mg/ed 10-12dni
mój kumpel jechał ostatnio w taki sposób i był zadowolony:
2 2 3 2 1 przez 5 tyg
Napisano Ponad rok temu
bardzo dobry suplemen, ale stawy bolą. ja deczkę sobie zaaplikowalem i nic mnie nie boli a stawy łokciowe to już historia, czysty mięśnionek i bez napompowania wodą, bralem mdrol i jak odstawilem szybko schudlemWitam
Chciałem się doradzić co do M-drol (firmy COMPETITIVE EDGE LABS)
To będzie mój pierwszy cykl z Ph i ogólnie pierwszy jako tako z czymś mocniejszym .
W sumie nie faszerowałem się prawie niczym wcześniej jezeli chodzi o suple to miałem dwa cykle na mono .
Nitrobolon energaizer. oraz 2 puchy M-stack'a .
Chciałem się poradzić jakie proponujecie osłonki na wątrobe podczas cyklu oraz po cyklu ? .
I po jakim czasie wejśc na podtrzymanie? po 30 dniach czy ciągnąć dłużej ?
Jako podtrzymanie mam dostępne .
Mono + cm3 .
NoShotgun.
Aminokwasy . (olimp)
oraz Booster Testo . (tribulus maximus z biotecha)
Na odblok .
Mam clomid 12 tabletek, no i chciałem do tego właśnie ten booster testo dodać .
M-drola chciałem dawkować następująco
1 tydzień po 1 kaps .
2-4 tydzień po 2 kapsy .
Czy może proponujecie inaczej ? bo fakt faktem dość sporo tego zostanie przy takim dawkowaniu .
wiek 21 lat
staż 25 miesięcy
Napisano Ponad rok temu
18 lat
od 3 dni biore m-drol czuje znaczny orzyrist sily. Narazie watroby nie czuje chociaz na wakacjach bralem juz koks narazie jestem zadowolnoy , do rzucilem teraz jeszcze kreatyne ,Zobaczymy jak spompuje ,
Pozdrawiam!!!
Napisano Ponad rok temu
Na poczatku sorki za to, ze odgrzebuje stary temat, ale nie widzialem sensu zakladac nowego.
Na forum jestem nowy, ale jesli chodzi o cwiczenia, to juz troszke lat w tym siedze, bo okolo 10 lat z tym, ze z kilkoma przerwami.
W swojej "karierze" probowalem juz roznych rzeczy z tym, ze byly to raczej proby jednorazowe niz cale cykle.
A teraz do rzeczy, w "branzy" duzo sie pozmienialo, nie jestem na czasie, wiec postanowilem zaczerpnac kilku informacji od bardziej doswiadczonych. Mianowicie poczyalem troche o specyfikach i natknalem sie na prohormony i w zwiazku z tym czytalem o m-drolu.
I teraz czy go polecacie, jak dawkowac i co z nim brac, aby byl jak najmniej szkodliwy i zeby sobie nie zaszkodzic oraz co po zakonczeniu przymowania go?
Obecnie jade "na sucho" i chcialbym przybrac troche na masie.
Poza tym czy m-drol bierze sie codziennie, czy mozna przyjmowac tylko w dni treningow (robie 3-4 w tygodniu)?
Oprocz tego napomne, ze biore tez zapisany mi przez dermatologa "proscar", aby zatrzymac przerzedzanie sie wlosow, tak wiec, czy bede musial go na czas brania odstawic, czy nie?
Wyczytalem tez o specyfiku "epistane" czy bardziej go polecacie od m-drolu? (byc moze troszke gorszy efekt, ale za to mniej szkodliwy dla organizmu)?
Prosilbym osoby odpisujace, zeby w miare mozliwosci jak beda podawac jakies specyfiki, to napisac jakie maja dzialanie\przeciwdzialanie. Wytlumaczyc jak laikowi.
Dzieki
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu