CRKT Polkowski-Kasper Companion - pierwsze testy i wrazenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz F'Yoda dla mnie po czesci Companion to taki maly skurwysyn co sie chowa za plecami i w odpowiedniej chwili czeka by go zerwac i uzyc.Rozumiem ze raczej klasyfikowalibyscie go uzytkowo blizej CQB2 czy BM Nimravusa CUB? Oczywiscie przy zalozeniu ze na chwile zapominamy o roznicy klas (polke)dzielace te noze...
CQB2 jest lepszy ... nie znam sie na parametrach na tyle by sie wypowiadac ale zdecydowanie lepiej mozna pracowac na innych chwytach. I klips chyba ma lepszy...
Chociaz ja zamontowalem Companiona rekojescia w dol na plecach.. szarpniecie trzema palcami i laduje juz w reku. No i co dla mnie wazne - nie widac go a lezy na nim tylko bialy podkoszulek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chociaz ja zamontowalem Companiona rekojescia w dol na plecach.. szarpniecie trzema palcami i laduje juz w reku. No i co dla mnie wazne - nie widac go a lezy na nim tylko bialy podkoszulek.
Hmmmm???? Znaczy na szelkach jakichs? Chyba nie wpuszczasz rekojesci POD spodnie i z tamtad wyszarpujesz???
Pewnie doskwiera mi chorobliwy brak fantazji....
Napisano Ponad rok temu
Klips mocujacy laduje na pasku a noz jest ostrzem do gory. Szarpniecie w dol i lekko po skosie i noz jest juz z przodu.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Benchmade 710 - bardzo pierwsze wrażenia
- Ponad rok temu
-
Microtech HAWK
- Ponad rok temu
-
Crowning ?