Ściskacz do dłoni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
itosu jak bedziesz zamawial to daj znac na priv
ok
dam znac
poki co zarobiony jestem po pachy. postaram sie cos wymyslic w ciagu 1-2 tygodni
Osadnik 40 kg ma zwykly
jesli to pewna informacja to musialbym zamowic Heavy Grip 200 dla siebie
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [ tutaj zdjecie owego modelu , mam nadzieje ze link nie narusza jakichkolwiek zasad itp ]
Jesli dobrze pamietam , na opakowaniu widniał duzy wyrazny napis ' extreme strength ' czy jakoś tak . Jakosc wykonania może i fajna , bo miłe w dotyku , poreczne, i pewnie nie powoduja odciskow , ale strasznie słabe ;/ Wykonałem coś koło 20 scisniec w niecałe 7 sekund ? Pewnie jakos tak.
Morał z tego taki , ze w Polsce chyba nie ma dobrych ściskaczy, a chciało by sie potrenowac czyms naprawde dobrym . Chyba pozostaje jakies zamowienie grupowe lub cos w tym stylu.
Napisano Ponad rok temu
Uktwiło mi to w pamięci bo nigdzie wcześniej na forach ani w sklepach internetowych nie spotkałem się z podaną inf. ile wynosi siła uścisku tych "czarnych ściskaczy".
Ps.Widze że zrobisz dobry interes jak popłyniesz do Szwecji,nakupisz tych ściskaczy i zaczniesz nam sprzedawać na bazarku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miał ktoś do czynienia z tym: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] polskim wynalazkiem?
Ja mam taki od jakiegoś czasu.
Zajebisty sprzęt do budowy siły, oczywiście te mocniejsze sprężyny, swoje zrobiłem na zamówienie. POLECAM
Tylko sprzęt raczej domowy, bo nieporęczny do podróży i ukradkowego ściskania w pociągu czy pracy
oczywiście kutas który mi go sprzedawał, policzył x2, bo to ostatnia sztuka itd
zabawna historia.
Mam wrażenie że dymają w dupę właściciela firmy
cóż Polska
Napisano Ponad rok temu
Ps.I weź tu człowieku się zdecyduj : )
Napisano Ponad rok temu
tyle że wtedy naprawdę działa.
Wolę wydać 200 300 i dużo więcej na sprzęt którego potrzebuję, jeśli ma działać.
Bo tak, kupię gówno i stracę kasę
A tu za cenę 200 zł masz dobry sprzęt.
Moje sprężyny są robione na zamówienie,nie kupowałem tych mocniejszych tylko od razu zrobiłem jeszcze silniejsze. też po 20 zł szt.
I bardzo sobie chwalę. Mało tego, nie jestem w stanie wykonać pełnego ruchu na tych mocnych. Czyli mam warunki do budowy siły na tym urządzeniu.
Napisano Ponad rok temu
Wolę wydać 200 300 i dużo więcej na sprzęt którego potrzebuję, jeśli ma działać.
Bo tak, kupię gówno i stracę kasę
A tu za cenę 200 zł masz dobry sprzęt.
Moje sprężyny są robione na zamówienie,nie kupowałem tych mocniejszych tylko od razu zrobiłem jeszcze silniejsze. też po 20 zł szt.
No u mnie nie przelewa się z kasą więc więc dlatego liczę się z każdą opinią która mi pozwoli podjąc właściwą decyzję.
Zgadzam się że lepiej wydać więcej i mieć dobry sprzęt,ale piszesz teraz o wątpliwościach i nie wiem czy mówisz ogólnie czy też masz na myśli ściskacz kupiony przez Slima ( [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ) czy też te o których zakupie ja myślę : ( [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] a które wyglądają na naprawdę solidne i chyba ktoś nawet na forum wspominał że jakiś ściskacz 80 kg daje w kość.
Ps.Osoba która wykonała Ci dodatkowe sprężyny zrobiła by jeszcze dla kogoś czy to była raczej "koleżeńska przysługa za opłatą"?
Napisano Ponad rok temu
Piszę o tym sprzęcie iron hand
nie mam wątpliwości. Do treningu budowy siły jest znakomity. Tyle że z mocniejszymi sprężynami. (znajomy mi jakoś załatwił- jakieś 2 lata wstecz)
chociaż wątpliwość jest, używam sprężyn mocniejszych niż te mocne ze sklepu, więc nie mam punktu odniesienia. Ale silniejsze fabryczne też ponoć dają w kość.
sprzęt jest spory, więc ciężko go używać w pracy czy gdzieś, bez wzbudzania jakiś sensacji
Napisano Ponad rok temu
więc nie wiedziałem czy pisząc o jakiś gównianym sprzęcie miałeś coś konkretnego na myśli,
zresztą już nieważne. Dzięki za cenne info. : )
Napisano Ponad rok temu
prócz liny i podciągania się na szmacie-robie mocny trening na siłce i nie che wrzucać czegoś więcej.
gdzieś wyczytałem że ściskanie piłki do tenisa-real czy feak?
Napisano Ponad rok temu
a co sądzicie o [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Captains of Crush ?
Pozdro,
Sus
Napisano Ponad rok temu
gdzieś wyczytałem że ściskanie piłki do tenisa-real czy feak?
różniaste miałem te ściskacze. gumowe (kółka takie), plastikowe (ze sprężynami w środku), żelazne (jak na zdjęciach), wykonane z twardego drutu na których ćwiczyło się same palce w sumie. A na koniec kupiłem zwykłą piłkę do bejsbola wypełnioną gumowymi granulkami za 10 zł. i okazało się to najlepszym rozwiązaniem. przynajmniej do wzmacniania palców i ścięgien bo po tygodniu ugniatania pykałem pompki na palcach jak zawodowiec.
Napisano Ponad rok temu
Póki co problem ze ściskaczami u mnie rozwiązany:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozostaje tylko wybrać odpowiedni ciężar.
Napisano Ponad rok temu
Ps.Teraz tylko pozostaje czekać jak będziemy wrzucać filmy na youtubie ile kto jakim ściska :wink: