Marquardt niestety KO Maia... musze przyznac ladne KO ale liczylem na Maia
Thiago pojechal dziada (Jardine
![:lol:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/lol.gif)
i Nog w pieknym stylu wygral z Randym na punkty. wielkie brawa dla randiego ze wyszedl z 3 submissions
![:!:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/excl.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kszysio przegral, niewiele pokazal w sumie, liczyl na wielki cios, zaskoczony bylem bo VEra wygladal jakby byl z 20 kg lzejszy
Marquardt niestety KO Maia... musze przyznac ladne KO ale liczylem na Maia
Thiago pojechal dziada (Jardine) z czego sie bardzo ciesze bo juz nie moglem patrzec na ten paralityczny styl walki
i Nog w pieknym stylu wygral z Randym na punkty. wielkie brawa dla randiego ze wyszedl z 3 submissions
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe jak teraz rozegra się sprawa w HW podejrzewam że najpierw zorganizują walke Minotauro vs Crocop/dos santos i dopiero wygrany z tej trójki bedzie walczył o pas z Lesnarem/Carwinem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurwa może zaraz dostane ostrzeżenie ale mnie masakryczne wkurwiasz .Jesteś debilem jakich mało , nie zauważyleś jak Maia wygrawał ze reprezentantem US w zapascach na olimpiadzie , albo zj ednym z najleszych uderzaczy w mma N.Q. Szkoda komentować twojej niekompetencji ale dostaje szału . Gówno wiesz ale proszę moda ze względu na mój staż dajcie mu bana .Maia najlepszy zawodnik bjj w UFC...Szkoda słów.
Napisano Ponad rok temu
zabierzcie go stąd. taki miłośnik boksowania, a nie wie co to lucky punch?Maia najlepszy zawodnik bjj w UFC...Szkoda słów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jaki byl mniej wiecej z grubsza przebieg walki Soszynskiego.Wynik znam ale walki niewidzialem.
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe jak teraz rozegra się sprawa w HW podejrzewam że najpierw zorganizują walke Minotauro vs Crocop/dos santos i dopiero wygrany z tej trójki bedzie walczył o pas z Lesnarem/Carwinem.
Z walką Minotauro-dos Santos będzie mały problem. Minotauro to trener dos Santosa: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
ratunku, obejrzałem większość KFC 102. co to w ogóle było? 1 dobra walka dwóch dziadków, a reszta ogony. może Leben - Rosholt trochę poprawi opinię gali.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczena, mags, Foxik: Razem macie napisane 2924 postów
. Byście wzieli się za treningi a nie udawali fachowców
8) . Szczena dziwko, masz problem, napisz na priv, załatwimy
. Fox dlaczego zawodnik bjj został znokautowany, przecież zawodnicy bjj nie popełniają błędów 8) . Mags
. Prawda boli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiktorek
. Przepraszam bardzo, napisałem tylko : Maia najlepszy zawodnik bjj w UFC...Szkoda słów. No sory, ale sądziłem że zawodnik tej klasy się lepiej zaprezentuje, nie miałem zamiaru rozpocząć tematu bjj, mma vs boks
Po chwili "prawie trzytysięczniki" rozpoczeły na mnie "atak", praktycznie bez powodu. Bądzmy obiektywni!!
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu