Napisano Ponad rok temu
Re: Poniżanie
[quote name="Piters182"]Witam wiele osób wstydzi się przyznać ale ja się przyznam. Jestem poniżany w szkole, czy jest jakiś sposób na to jak walczyć z tym problemem. Ma ktoś jakieś propozycje?[/quote
Biorac pod uwage, ze kazde dlugoterminowe trenowanie kontaktowego sportu ZAWSZE niesie za soba wiare we wlasne mozliwosci/sily,podniesienie wlasnej samooceny musisz sobie zadac jedno szczere i i zasadnicze pytanie:
-CZY JEST DLA MNIE KOZYSTNE BY PRZELAMAC STRACH I POTRAFIC SIE ZMOOBILIZOWAC,BY KOSZTEM DWOCH,TRZECH WIECZOROW NA SALI WRESZCIE UDOWODNIC SOBIE ILE JESTES WART,I ZMIENIC WLASNE ZYCIE NIEBORAKA W ZYCIE OSOBY SPELNIONEJ WYSOKO OCENIANEJ PRZES SWOJE OTOCZENIE,BYC MOZE BEDACEJ WZOREM DLA INNYCH?
odpowiedz jest tylko w twojej gesti, i sam w przyszlosci bedziesz sobie zdawal sprawe,ze byles w tej komfortowej sytuacji,ze ktos mial chec by pomoc ci naprawic swoje zycie i ty SAM wybrales
-wielu chlopakow rozpoczyna trening z twojej pozycji
-pamietaj,ze jesli nic nie zrobisz to bedziesz OFIARA w szkole,pracy i zyciu prywatnym na WLASNE zyczenie
-to ze podjeles temat rokuje pewne nadziej na to ze jednak cos w tym kierunku podzialasz
-PAMIETAJ TEZ ,ZE NIE PO TO SIE PRODUKUJE W WOLNA SOBOTE,PRZY ZJEBANEJ KLAWIATURZE O 10 RANO NAD TYM TEKSTEM BYS TO OLAL,OK?
POZDRO
MACIEK