Nagi wojownik
Napisano Ponad rok temu
Nic ponad joge w tej dziedzinie nie wymyslono, wszystkie wspolczesne systemy, jesli chodzi o rozciaganie, z niej czerpia.
Chodzi tylko o przypomnienie waznosci rozciagania miesni, i ze nie chodzi o to, zeby np. robic szpagat, ale o cos wiecej.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
PS. Musze niestey zatem poczekac, az slabsza strona wyrowna.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie mam skanera, ale postaram się coś wymyśleć... :wink:
i jak idzie??
Napisano Ponad rok temu
A kiepsko jest z prawa noga - jakby miesnie ze soba walczyly, a nie wspolpracowaly.
No, ale... wykazuje cierpliwosc.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
przeczysc sobie czakry, to lepiej energia chi bedzie ci krazyc :wink:Lewa reka pracuje w zasadzie bezwysilkowo. Prawa - jakby mnie cos trzymalo i nagle sie cos zacinalo i zatykalo w przeplywie energii.
A kiepsko jest z prawa noga - jakby miesnie ze soba walczyly, a nie wspolpracowaly.
No, ale... wykazuje cierpliwosc.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
PS. Dzieki za rade novocaine. Juz raz czyscilem (111111 poklonow tybetanskich). Ale pozniej nic nie robilem pare lat i znowu sie zatkalem :wink:
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
wez przejrzyj jego filmiki treningowe, nie ma tam nic nowego tak naprawde. kettlebells, sandbags, etc to juz nie jest "old school" ;p
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak juz zrobilem, to nie moge zrozumiec jak nie moglem tego zrobic:)
Caly czas, to utrwalam nie ide do przodu, bo jedna strona mojego ciala (lewa) radzo sobie znacznie lepiej, niz prawa.
Poznej czas na podciagniecie na jednej rece na drazku. Na razie wydaje mi sie malo prawdopodobne.
Pozdrawiam
K_P
PS. Rzuccie pozostale jego ksiazki tutaj, jak ktos ma w wersji elektronicznej. Moze byc po ang.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. Rzuccie pozostale jego ksiazki tutaj, jak ktos ma w wersji elektronicznej. Moze byc po ang.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] mam nadzieje ze dziala
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie ma takich odczuc. Tylko czasami jak zrobie 8-10 serii na kazda noge (po 5 sztuk w serii)), za caly dzien tych przysiadow, to jak ide pod gorke (moje miasto jest na 7 wzgorzach i jest troche tych gorek:), to nogi mam jakos takie wolowate i watopwate strasznie. Wiec chyba dziala to:)
Ale i straszznie sie ciesze z tych pistoletow - przez wiele lat katowalem sie porzysiadami, hak maszyna (ostatnio takze jednoz), az jeczlay kolana, ale ni czulem takiego zaangazowania i kontroli ciala jak przy pistoletach.
Pozdrawiam
K_P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wątroba-dobre uzupelnienie diety?
- Ponad rok temu
-
Dokument o koksach z dwojki
- Ponad rok temu
-