Nagi wojownik
Napisano Ponad rok temu
Czytał ktoś? Na "konkurencyjnym forum" oceniają raczej pozytywnie, a co wy sądzicie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No Ci co mówią, że jest to dobra książka się nie mylą. Dużo wiedzy, ciekawostek, a ogólnie to się bardzo przyjemnie czyta.
Polecam tę pozycję :wink:
Napisano Ponad rok temu
Osobiście jestem szczęśliwym posiadaczem, i powiem, że naprawde warto zainwestować te pare złotówek :wink:
Napisano Ponad rok temu
Autor nic nowego nie mowi, o czym sam czesto przypomina. Wiedza zawarta w tej ksiazce, korzeniami czerpie z dawnej radzieckiej i rosyjskiej wiedzy o sporcie. Proste, jasne, skuteczne. I warto to sobie jeszcze raz przypomniec i przemyslec.
A zrobienie tej pompki na jedej rece (nie jakies gowno, ktore wszyscy robia) i przysiad na jednej nodze tzw. pistolet - to naprawde nie male wyzwanie.
A rady zawarte w ksiazce przydadza sie takze do innych cwiczen.
Od dwoch tygodni ponad, rzucilem silke i probuje zrobic tylko te dwa cwiczenia. Stalo sie to moja niemalze obsesja. Myslalem, ze - zwlaszcza pompke zrobie z palcem w dupie (100kg sztanga przy mojej wadze okolo 77-79kg, kilkanascie razy po prostu smiga, w wyciskaniu lezac (wiem, nie jest to jakis wyczyn, ale wyciskanie ma dla mnie trzeciorzedne znaczenie) - ale to... nie ma takiego prostego przelozenia na pompke.
Jak zrobie w koncu, zaatakuje podciaganie na drazku na jednej rece, uwierzylem, jeszcze raz w zyciu, ze to mozliwe w moim wypadku).
Pistolet mam juz w zasiegu.
Polecam.
Styl taki z lekka amerykanski, marketinowy - mozna by bez szkody dla ksiazki wyciac za 20 stron minimum. jka juz pisalem :wink:
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
hmm google?Nie interesuje mnie Wojownik, mam go po polsku. Interesuje "Sila dla ludzi", chyba tak bedzie to polsku brzmialo i ta o treningu "dzwonami".
K_P
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
tylko akurat tam nie ma tego, co kubus chcial, czyli power to the people.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
"mniej niż zerooooo"(rozmiar: 0,0 B )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wątroba-dobre uzupelnienie diety?
- Ponad rok temu
-
Dokument o koksach z dwojki