Po co w witaminach osłonki na wątrobę i prostatę?
Bo dodają tam tajnych sterydów, nie bierz bo to ZŁO ...
Napisano Ponad rok temu
Po co w witaminach osłonki na wątrobę i prostatę?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ja po NAG'u to 10 kg przytyłem a brałem raz na tydzień po ćwierć łyżeczki...Ktoś po NAG'u miał krwotoki z nosa, po gainerach puchli jak po mecie, więc boję się tych witamin...
Jest pewna różnica między rozkminką a ciągłym szokowaniem się :wink:Nikt z Was tak nie rozkminia jak ja przed wyborem nowego supla? No nie żartujcie 8O
Napisano Ponad rok temu
No ja po NAG'u to 10 kg przytyłem a brałem raz na tydzień po ćwierć łyżeczki...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]albo w dupie pojawią się zęby
Napisano Ponad rok temu
Animal Pack to dobry motyw na zawody żeby uzupełnić zasoby po zbijaniu i trzymaniu wagi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
takTo moze teraz z innej beczki. Kompletnie sie na tym nie znam a widze ze jest tych animali od groma. Wybor opakowania jest powiazany z celem jak chcemy osiagnac?
Napisano Ponad rok temu
takTo moze teraz z innej beczki. Kompletnie sie na tym nie znam a widze ze jest tych animali od groma. Wybor opakowania jest powiazany z celem jak chcemy osiagnac?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu