jak brac animal pak?
Napisano Ponad rok temu
zna sie ktos na tym?
Napisano Ponad rok temu
20 minut po śniadaniu
i nie wazne np ze trening jest o 6 wieczorem?
Napisano Ponad rok temu
animal paka - razem z jakims glownym posilkiem
zdefiniujmy glowny posilek... i jak to sie ma do o ktorej bedzie sie cwiczyc?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tomek, animal pak nie jest jakimś dopalaczem przedtreningowym - to tylko witaminy i minerały.
to czemu na pudelku jest: performance optimizers i ponziej cale stado wymienione - dokladnie 16 pozycji
pytam bo zupelnie sie na tym nie znam
Napisano Ponad rok temu
sniadanie jak najbardziej wporzadku tylko bym jadl "pomiedzy jedna kromka a druga"
ogolnie szkoda by mi bylo kasy na takie drogie witaminy bym zainwestowal w cos z NOW`a np. special two (80 zloty za 3 miechy) albo adam (45 zloty za 45 dni), paka to przy cyklach sterydowych jedynie bym stosowal:D
Napisano Ponad rok temu
Spróbuj, a się przekonasz. Opinie są sprzeczne - dla jednego zajebisty pak, który po skończonym cyklu dał mu poprawę +15kg w wyciskaniu na płaskiej (dopiero na końcu swojej wypowiedzi raczył wspomnieć, że równolegle brał też kreatynę ). Dla innych przereklamowany suplement i wolą za te pieniądze kupić sobie inny stuff.to czemu na pudelku jest: performance optimizers i ponziej cale stado wymienione - dokladnie 16 pozycji
pytam bo zupelnie sie na tym nie znam
Napisano Ponad rok temu
Spróbuj, a się przekonasz. Opinie są sprzeczne - dla jednego zajebisty pak, który po skończonym cyklu dał mu poprawę +15kg w wyciskaniu na płaskiej (dopiero na końcu swojej wypowiedzi raczył wspomnieć, że równolegle brał też kreatynę ). Dla innych przereklamowany suplement i wolą za te pieniądze kupić sobie inny stuff.
wzielem na 1.5 godziny przed treningiem (z posilkiem) - cwiczylem 2.5 godziny i normalnie po 1.5 padam na ryj i robie wszystko powoli, nie ma sily kopac w worek czy tarcze itd. dzisiaj nie dosc ze do konca jechalem na maksa to mysle ze spokojnie moglbym te 30 minut wiecej pojechac tak wiec nikt mnie nie wmowi ze tam dopalaczy nie ma
Napisano Ponad rok temu
placebo :wink:
Nie koniecznie. Po pierwsze jest tam pełno rzeczy, których nie ma w innych kompleksach witaminowych i one rzeczywiście mogą wpływać w jakimś stopniu na efekty. Po drugie jak się ma niedobory jakiś składników to po wzięciu takiego kompleksu 100% odczujemy różnicę na +.
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Tym bardziej, że nie ma tam w składzie silnych pobudzaczy (a raczej tylko takie by tłumaczyły dwukrotnie dłuższy czas treningu na pełnych obrotach).
IMO też duże znaczenie odegrało placebo. I dobrze :wink:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
to zajebiste placebo ,bo jak dla mnie najlepsza odzywka jaką brałemplacebo :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja z kolei nie oceniałem ogólnych efektów suplementacji pakiem jako placebo. W ten sposób określiłem jednak olbrzymi wzrost wydolności spowodowany spożyciem JEDNEJ porcji.
Animal Pak jest suplementem bardzo dobrym, dobrze spisuje się przy uzupełnianiu niedoborów różnych związków, jednak jego funkcja jako "dopalacza" jest na prawdę niewielka - wystarczy rzucić okiem na skład.
Wzrost wydolności o jakim pisał Tomasz jest wbrew pozorom bardzo duży (w sumie chodzi niemal o DWUKROTNIE dłuższy czas treningu). Nie gwarantowałaby tego nawet dużo mocniejsze stymulatory - moc była w nim od początku Ewentualnie jeśli Jego dieta wyjątkowo kulała, miał duże niedobory witamin, minerałów itp to wtedy rzeczywiście jedna porcja już mogła przynieść efekt. Tyle, że też nie na tak dużą skalę.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
ha! I ja słyszałem cośw tym guscie. A nawet gorzej!placebo :wink:
Nie koniecznie. Po pierwsze jest tam pełno rzeczy, których nie ma w innych kompleksach witaminowych i one rzeczywiście mogą wpływać w jakimś stopniu na efekty. Po drugie jak się ma niedobory jakiś składników to po wzięciu takiego kompleksu 100% odczujemy różnicę na +.
Gubrin
Od gostka który prowadzi sklep z odrzywkami i kulturystą jest. Mówi, ze Animal Pak jest przede wszystkim dla świrów i tych co sterydy biorą. To że niektórych składników jest tam po 2000% dzienego zapotrzebowania nadwyręża wątrobę i niepotrzebnie obciąża gospodarkęminerałami przez tak duze ilości witamin. Poza tym formuła nie zmieniła się od paru lat i są lepsze, tańszsze i zdrowsze zestawy do kupienia.
Co wy na to?
Napisano Ponad rok temu
ha! I ja słyszałem cośw tym guscie. A nawet gorzej!
Od gostka który prowadzi sklep z odrzywkami i kulturystą jest. Mówi, ze Animal Pak jest przede wszystkim dla świrów i tych co sterydy biorą. To że niektórych składników jest tam po 2000% dzienego zapotrzebowania nadwyręża wątrobę i niepotrzebnie obciąża gospodarkęminerałami przez tak duze ilości witamin. Poza tym formuła nie zmieniła się od paru lat i są lepsze, tańszsze i zdrowsze zestawy do kupienia.
Co wy na to?
Po pierwsze co to ma do mojego posta ? 8O
Po drugie to, że nie był zmieniany od parunastu lat to tylko i wyłącznie plus. Wszystkie suple jakie znam się zeszmaciły z każdą kolejną wersją ...
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
A to że skład niezmieniony to nie wiemczy na plus bo w użyciu są już lepsze i zdrowsze ekwiwalenty. Nie mówię, że zmiana zawsze na dobre wychodzi ale...
Napisano Ponad rok temu
A to że skład niezmieniony to nie wiemczy na plus bo w użyciu są już lepsze i zdrowsze ekwiwalenty.
Jakie konkretnie ... ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Suplementacja HMB
- Ponad rok temu
-
Cwiczenia na masę - BJJ
- Ponad rok temu
-
Siła proporcjonalna?