uwazaj, ciezkich rzeczy tez nie podnos, bo bedziesz wielki i wolny jak Sapp.Nie dodają tam jakichś ,,bonusów"? Nie chcę być jak Bob Sapp . Zostawię to sobie jak będę naprawdę ciężko zasuwał
jak brac animal pak?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
*to tylko fragment mojego listu do Św. Milkołaja
Napisano Ponad rok temu
PZDR
Napisano Ponad rok temu
gdzie ty te 10 tys. tu widzisz?
osz w cholerę!! JA MAM CO INNEGO!! INNE PROCENTY!! I mam 90 tabsów, nie 180!
Ale to też nie to!!! Ja mam zupełnie inne procenty!! O ja...mam jakiś fake!!! Co robić?!
Napisano Ponad rok temu
są też 90-kapsułkowe... a co do innej etykiety to porównaj w linku 1. i 3. ; )
odstaw kofeinę...
Napisano Ponad rok temu
Nie jem żadnej kofeiny, nie róbcie ze mnie wariata, ojcu kazałem przeczytać i też powiedział, że tu jest 10000%!!!(swoją drogą źle zrobiłem, bo zapytał się skąd to mam, i zabronił mi tego jeść, bo taka dawka witamin mnie zabije)
Napisano Ponad rok temu
Wiesz co? Oddam Ci przysługę.
Wyślij mi to na mój adres (pokryję koszty przesyłki), a ja Cię wyręczę i zadzwonię do FBI, by zbadali ten śmiercionośny supel.
Mówię serio.
PZDR
P.S.
Im więcej wykrzykników tym mniej ludzi będzie Cię traktowało poważnie.
Napisano Ponad rok temu
Dobra, chce ktoś kupić podróbkę Vitamin z NOW FOODS'a? W razie czego na priv się zgłaszać... A tak się cieszyłem z tego prezentu
Napisano Ponad rok temu
Tak to jest, jak suple kupuje w prezencie babcia, która Was nie lubi. Powinienem wywęszyć spisek o wiele wcześniej...
Napisano Ponad rok temu
Supel pod tą samą nazwą wychodzi w różnych wersjach, różne partie różnią się składem, co skutkuje różnymi etykietami.
Jak się boisz dużych dawek witamin to poszukaj na google jak zwiększa się zapotrzebowanie na każdy pojedynczy związek u sportowca oraz jak organizm reaguje na ich większe dawki.
Jakby ktoś chciał podrobić suple to:
a) nie brałby się za witaminy
skoro zadał sobie trud wyprodukowania kapsułek to musiałby być debilem by spieprzyć głupie etykiety
BTW Ojciec zabrania Ci łykania witam, twierdzisz, że nie potrafisz wysłać paczki... Z profilu wynika, że masz 21 lat. Sorry, ale z tego co piszesz wynika, że sporo mniej.
PZDR
P.S.
Tak, jestem dziś wkurwiony i dlatego się czepiam. Jeśli ktoś czuje się urażony to mi szczerze przykro.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
supel-emo
o dzięki, przynajmniej Ty mi wierzysz! Rozumiem, że to określenie kiepskiej podróbki odżywki? (coś jak wyj*bka dla koksu) Co z ttym zrobić? Odesłać do producenta?
Napisano Ponad rok temu
no i co znaczy to supel-emo???
Napisano Ponad rok temu
Wyrzuć albo zjedz, twój wybór. Etykiety zmieniają się z biegiem czasu. Np. nutrabolics'a wciąż są do kupienia suple w starych opakowaniach no ale jak data ważności jest ok to czemu by nie zjeść?
Co do dirty supplements to wbij google i poszukaj na koksiarskich forach opinii o firmie. Tak naprawdę i tak nie jest kontrolowane czy etykieta i zawartość jest tym samym
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
babcia kupila pewnie od ruskich na targuTak to jest, jak suple kupuje w prezencie babcia, która Was nie lubi. Powinienem wywęszyć spisek o wiele wcześniej...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktoś ma tak samo? Może źle je biorę (wszystkie na raz bez posiłku, tylko popijam)?
Napisano Ponad rok temu
no i właśnie z tego powodu odświeżam. Cały czas się zastanawiam nad tym składem Vit Min 75+. A jakbym tak wysypywał proszek z tej otoczki i jadł tylko połowę? A tak w ogóle to co myślicie o Olimp Vita Min Multiple Sport? Te dodatki regenerujące wątrobę i prostatę są...dziwne? Na pudełku piszą, że to supel dla wyczynowców, a ilości witamin i min. mniejsze niż w Now Foods. Po co w witaminach osłonki na wątrobę i prostatę?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Suplementacja HMB
- Ponad rok temu
-
Cwiczenia na masę - BJJ
- Ponad rok temu
-
Siła proporcjonalna?
- Ponad rok temu