MISTRZOSTWA EUROPY KYOKUSHIN KAN JUNIORÓW GDAŃSK 2008
Napisano Ponad rok temu
czy ma może ktos wyniki lub zdjęcia oraz relację z Mistrzostw Europy Kyokushin Kan karate , które odbyły się w 29 listopada 2008 roku na Hali widowiskowej MOSIR ?
Wiem od kolegi z SEIDO ,że tam byli i uczestniczyli ich zawodnicy w międzynarodowym turnieju seniorskim . Ponoć było parę niezłych nokautów i hala wypełniona po przegi ludzmi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kazdy chce nie kazdy moze .
Ten byl super .
Gratulacje.
Napisano Ponad rok temu
inna sprawa- dlaczego zawodnicy byly wazeni w sprzecie po nierozstrzygnietych walkach?
pozdrawiam serdecznie Karatekow i gratuluje wywalczonych medali.
Napisano Ponad rok temu
..a turniej seniorów?, aż miło było popatrzeć....na Polaków....gratulacje
Andrzej Poczwardowski mój idol.. 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy rozgrywano tylko konkurencje kumite?
dlaczego startowalo stosunkowo niewielu zawodnikow jak na ME? (nie znam sie na podzialach Kyokushinu, wiem tylko ze istnieja, czy ta organizacja nalezy do mniejszych ilosciowo?)
p.s: policjantka demonstrujaca akcje z batonem mmmm chyba sie zakochalem
Napisano Ponad rok temu
inna sprawa- dlaczego zawodnicy byly wazeni w sprzecie po nierozstrzygnietych walkach?
..nie no sorry ..to co? mieli zdejmować karategi
Napisano Ponad rok temu
pytam z czystej ciekawosci. (jedni sciagali np rekawice- inni nie)
Napisano Ponad rok temu
Też tam byłem. nie będę, się wypowiadał do poziomu walk, bo żadnej by merytoryki w tym nie było, ale muszę napisać, że podobało mi się. Szczególnie jedna taka karateczka, w której się zakochałem .
Co do logistyki, pisanie, że sala była pełna, brzmi to jak tani chwyt marketingowy :wink:
Plakaty na mieście były piękne, ale gdyby przyciągneły sporo ludzi, to by większość stała by pod salą!
Napisano Ponad rok temu
dziwne bo na zdjęciach dostarczonych od kolegów z Gdańska widze dwie maty ,a Ci którzy sa na otwarciu to finałowe czwórki , które walczyły o 1 i 3 miejsce. Wiem od kolegi ,że było około 120 walk z repasażami włącznie. Gratulację dla organizatorów , liczymy na więcej takich imprez i jeszcze jedno dla tych propagandzistów piszących ,że nie kan nie wysłało zaproszeń na ten turniej to co robiło tam Seido - chyba jedyne które miało odwage tam być pozdrawiam seido Polska.Hala byla zapelniona ale biorac pod uwage jej wielkosc nie bylo to wielki wyczyn. dziwi mnie ilosc zawodnikow (niewielka) jak na ME a najbardziej to ze byla tylko jedna mata!! Powiedzcie mi- bo ja bylem tylko od 16 jakas godzine- czy byly rozgrywane takze inne konkurencje poza kumite?
pozdrawiam serdecznie Karatekow i gratuluje wywalczonych medali.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Warto zgladnac.
Napisano Ponad rok temu
...i czekam na jakieś zdjecie Policjantki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do publiczności to nie widziałeś ilu ludzi było , skąd więc te 1000% ?
Napisano Ponad rok temu
BYLISMY W CZECHACH I LECZYLIŚMY RANY PO MISTRZOSTWACH POLSKI :-)
Co do publiczności to nie widziałeś ilu ludzi było , skąd więc te 1000% ?
Bardzo odkrywcze. Wystarczy zobaczyć filmiki z waszej imprezy i tej imprezy. I wszystko jasne. Ale przecież to najmniej ważne. A pisałeś, że nie dostałeś zaproszenia. A co tam. Było minęło. Może za rok lepiej się poukłada.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Oficjalny międzystylowy trening
- Ponad rok temu
-
Choki Motobu -kontra Funakoshi
- Ponad rok temu
-
Gdański Klub Kyokushin Karate - sztuka walki czy sport
- Ponad rok temu