MTKlub, ani Ty, ani ja nie możemy odpowiadać za cały KAN. Ja jestem tylko "prostym" karateka i staram się daleko trzymać od polityki.
Oczywiście nie twierdzę, że jesteś głosem KAN, ale moim zdaniem - ale podkreślam - MOIM zdaniem Twoje posty wprowadzają zamieszanie, którego konsekwencją napewno nie jest współdziałanie różnych organizacji, lecz ich jeszcze głębszy podział. A chyba nie o to w tym wszystkim chodzi. I mam nadzieję, że każdy umie odpowiednio odczytać intencje postów poszczególnych użytkowników, nie traktując ich jako wola całej organizacji...
Zabrałem głos, bo odnoszę wrażenie, że przez Twoje posty cześć ludzi może poczuć się obrażona, część może poczuć niechęć....
Po co wypisywać rzeczy, ze ta organizacja odpowiedziała, ta nie, a tamta jest cacy, a tamta be. Śmieszne to dla mnie jest, ale osobiście szkoda, że taki jad sączy się zza klawiatury kogoś "od nas".Ci co mogli przyjechać - przyjechali i to się chwali. Tych których zabrakło - nic straconego - takich inicjatyw zawodów międzystylowych mam nadzieję będzie znacznie więcej, więc okazji nie zabraknie.
MtKlub - jeżeli NAWET MASZ RACJĘ, to czemu mają służyć te posty atakujące innych karateka na tym forum? Co chcesz przez to osiągnąć???? Prowokacja? Jeszcze raz powtarzam - prawda zawsze obroni się sama - nie trzeba uciekać się do takiego języka, jakiego używasz na tym forum.
Panowie, róbmy po prostu dobre karate
Osu!
PS. Co do samego Turnieju w Gdańsku - super sprawa. Fajne walki, wysoki poziom ( hehe, a co miałem napisać

)...Ale tak na serio to było naprawdę ok. Sam osobiście nie byłem, ale opieram się na relacjach zawodników z mojego klubu, którzy tam startowali.