kurcze co za zmiana tony alt to dobrze o tobie świadczy i tylko nie potrzebnie obrażałes innych ,że pisza głupot czyli inni też moga pisac prawdę panie wódka, czas się pogodzić z tym,że IFK się zmienia na lepsze i inni. Popieram twoje słowa,że Arnil i Royama mogą zdziałac bardzo dużo i jako pierwsi pokazali,że można razem ponad podziałami.
daj se siana chlopie, w obrazaniu tobie nigdy nie dorownam wiec nawet nie probuje, podobnie jak w nadinterpretacji i niescislosciach nie mam z toba szans. Tu masz poza konkurencja piersze miejsce. Jesli nie widzisz roznicy miedzy tym co sam napisales, a moim tekstem, to sie po prostu nie rozumiemy. Znaku rownosci postawic sie nie da. IFK jest dobre, zreszta zawsze bylo dobre i zawsze sie na lepsze zmienia. To fakt: Wyniki na tych zawodach swiadcza o jakosci szkolenia.
Podzialy sa gdzie indziej i to ty je raczej kreujesz i nakrecasz. Tak zeby ci pamiec odswiezyc- to twoj drugi post pod tym nikiem na tym forum. Sandokan o mnie - dziś przejżałem ten hit wyborowej i stwierdzam,że jest to cięki zjechany pomysł z pozycji Arnila i paru innych ludzi z byłej KK Oczywiecie byles na tyle rzetelny i uprzejmy ze wymieniles z jakich pozycji zjechalem moje wypociny.
Wracajac do tematu. Ja sie raczej zapytam gdzie byl Matsui i Midori. Pewnie siedzileli w internecie i szpiegowali jak sie sprawy rozwijaja.