Polska to kure...sko zacofany kraj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak tutaj mają sie rozwijac sporty walki skoro żyjemy w tak popierdolonym kraju Każdy każdego okrada jest zacofanie na każdym kroku chamsto złodziejstwo mamy chyba najwieksze chuliganstwo w całej europie Wstyd mi czasami że jestem Polakiem I nie mam zamiaru tu w przyszłosci trenowac Bo tu już nie ma przyszłosci Zeby cos osiągnąc trzeba krasc ja nie potrafie Musiałem to napisac bo nawet na tym forum siedzą takie osoby za które jest mi wstyd...Pozdrawiam Artura Krakowiaka jako jeden z niewielu na tym forum pisze prawde
Ja tego nie dostrzegam wszedzie ale nie ktorzy maja pecha przesiadywac w takim otoczeniu :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To wyjedź.Jak tutaj mają sie rozwijac sporty walki skoro żyjemy w tak popierdolonym kraju Każdy każdego okrada jest zacofanie na każdym kroku chamsto złodziejstwo mamy chyba najwieksze chuliganstwo w całej europie Wstyd mi czasami że jestem Polakiem I nie mam zamiaru tu w przyszłosci trenowac Bo tu już nie ma przyszłosci Zeby cos osiągnąc trzeba krasc ja nie potrafie Musiałem to napisac bo nawet na tym forum siedzą takie osoby za które jest mi wstyd...Pozdrawiam Artura Krakowiaka jako jeden z niewielu na tym forum pisze prawde
Napisano Ponad rok temu
o jeju jejuMusiałem to napisac bo nawet na tym forum siedzą takie osoby za które jest mi wstyd...
nikt Cie na budo siłą nie trzyma. krzyż na drogę.
Napisano Ponad rok temu
Jak tutaj mają sie rozwijac sporty walki skoro żyjemy w tak popierdolonym kraju Każdy każdego okrada jest zacofanie na każdym kroku chamsto złodziejstwo mamy chyba najwieksze chuliganstwo w całej europie Wstyd mi czasami że jestem Polakiem I nie mam zamiaru tu w przyszłosci trenowac Bo tu już nie ma przyszłosci Zeby cos osiągnąc trzeba krasc ja nie potrafie Musiałem to napisac bo nawet na tym forum siedzą takie osoby za które jest mi wstyd...Pozdrawiam Artura Krakowiaka jako jeden z niewielu na tym forum pisze prawde
akt desperacji, ale cos NIESTETY jest na rzeczy....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To żart?ŻŻeby osiągnąć coś w SW trzeba trenowac bezstresowo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wielka Gala Boksu Zawodowego – Katowice 29.11.2008
- Ponad rok temu
-
Gołota vs Austin
- Ponad rok temu
-
Walka Gołoty - TERAZ NA POLSACIE !
- Ponad rok temu
-
Aikido zdecydowanie najskuteczniejszy styl walki
- Ponad rok temu
-
6 grudnia - K1 final
- Ponad rok temu
-
Urazowość w boksie
- Ponad rok temu
-
Kraje o najwyższym poziomie Tajskiego Boksu ?
- Ponad rok temu
-
pomoc w wyborze ;(
- Ponad rok temu
-
Krakowskie Sparingi Biofuturo - MT,K 1,Boks,MMA
- Ponad rok temu
-
Najlepsze kluby Muay Thai na świecie
- Ponad rok temu