1.jego matka to dziwka
2.jego stary to pedofil
3.osoby z pkt 2 to szmaty do zabicia
a za walki psow zamiast glupich zawiasow trzeba zabic rodzine organizujacego a jemu samemu polamac rece w lokciach i nogi w kolanach
 tak pwoinno byc
   tak pwoinno byc

Napisano Ponad rok temu
 tak pwoinno byc
   tak pwoinno byc

Napisano Ponad rok temu
generalnie tak, ale to co widziales to polowanie i to odwetowe, pewnie puma niszczyla stado wiec powodowala szkody pewnie spore... tylko tez nie wiem czemu nie odstrzelili kota... wiem ze polowanie w ten sposob to w argentynie tradycjaJesli kogos bawia walki psow w klatkach lub je organizuje to oznacza ze
1.jego matka to dziwka
2.jego stary to pedofil
3.osoby z pkt 2 to szmaty do zabicia
a za walki psow zamiast glupich zawiasow trzeba zabic rodzine organizujacego a jemu samemu polamac rece w lokciach i nogi w kolanach
tak pwoinno byc

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym odopowiedzieć na pytania na forum
1.Lubię psy bardzo w przeciweństwie do kotów...
2.Mojemu Psu nie stała sie krzywda tak jak napisałem on lubi takie zabawy (niestety raz przez przypadek trafilem go (po prostu) w jaja ) i tyle. Sparingi tak to nazwałem... jak by chcial to by mnie zagryzł ale jak leże na ziemi a on trzyma moja rękę w paszczy i mnie P.O.S.Ó.W.A dla "jaj" to chyba po prostu "test"... nie mam tylu synonimów dla każdego słowa ,żeby wszystkie zdania wyglądały różowo.
3.Nie chciałem nikogo urazić poprostu podzieliłem się swoimi uwagami.
 przy których żaden kopniak ani pies Ci nie pomoże
  przy których żaden kopniak ani pies Ci nie pomoże  Bo słuchając wypowiedzi to weźmiesz się za 4 kg kota.
  Bo słuchając wypowiedzi to weźmiesz się za 4 kg kota.

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu