Chciałbym wrócić do walki z psem...
Napisano Ponad rok temu
1.jego matka to dziwka
2.jego stary to pedofil
3.osoby z pkt 2 to szmaty do zabicia
a za walki psow zamiast glupich zawiasow trzeba zabic rodzine organizujacego a jemu samemu polamac rece w lokciach i nogi w kolanach
tak pwoinno byc
Napisano Ponad rok temu
generalnie tak, ale to co widziales to polowanie i to odwetowe, pewnie puma niszczyla stado wiec powodowala szkody pewnie spore... tylko tez nie wiem czemu nie odstrzelili kota... wiem ze polowanie w ten sposob to w argentynie tradycjaJesli kogos bawia walki psow w klatkach lub je organizuje to oznacza ze
1.jego matka to dziwka
2.jego stary to pedofil
3.osoby z pkt 2 to szmaty do zabicia
a za walki psow zamiast glupich zawiasow trzeba zabic rodzine organizujacego a jemu samemu polamac rece w lokciach i nogi w kolanach
tak pwoinno byc
w klatkach ci zwyrodniali mysliwi cwicza psy bo wola nie tracic psow wiec szkola je nim puszcza na polowaniu
nie widze tez sesu by trzymac tabu jakas zmowe milczenia, takie rzeczy dzieja sie i sa legalne w kilku krajach swiata, bo potem ludzie nie wiedza co maja w domu. a krew nie woda - oczywiscie nie mysle, ze kazdy pies moglby byc fighterem i chodzi nie tylko o polowania i walki
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale to tak i nawet pare miotow dobrej klasy mamy w kraju co jakis czas
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
sorry za ot
tez nie cierpie walk psow :?
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym odopowiedzieć na pytania na forum
1.Lubię psy bardzo w przeciweństwie do kotów...
2.Mojemu Psu nie stała sie krzywda tak jak napisałem on lubi takie zabawy (niestety raz przez przypadek trafilem go (po prostu) w jaja ) i tyle. Sparingi tak to nazwałem... jak by chcial to by mnie zagryzł ale jak leże na ziemi a on trzyma moja rękę w paszczy i mnie P.O.S.Ó.W.A dla "jaj" to chyba po prostu "test"... nie mam tylu synonimów dla każdego słowa ,żeby wszystkie zdania wyglądały różowo.
3.Nie chciałem nikogo urazić poprostu podzieliłem się swoimi uwagami.
1. Racja kop i bij koty. A może weź się za pełnowymiarowe przy których żaden kopniak ani pies Ci nie pomoże Bo słuchając wypowiedzi to weźmiesz się za 4 kg kota.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
praktyczny kurs walki
- Ponad rok temu
-
Bez licencji
- Ponad rok temu
-
Polskie prawo
- Ponad rok temu