praktyczny kurs walki
Napisano Ponad rok temu
i prosze mi naswitetli jak sie zajecia odbywają? czy cwiczy sie w grupie czy kazdy jak chce, czy jak przylazi ktoś nowy co za wiele nie umie to odrazu jest ciulem napietnowanym czy jak? i ile to moze kosztować?
Napisano Ponad rok temu
budo_arnold5551 napisał
eeee stary ale dajesz :? zamiast zadawac takie pytania, juz powinienes przynajmniej raz byc i sprawdzic jak wyglada trening. gdyby kazdy cwiczyl jak chcial to by trener chyba potrzebny nawet nie byl. a jak ktos nowy przyjdzie, to stoja wokol niego w kolku smiejac sie i wytykajac palcami :roll: ..... tak to w podstawowce jest ... a nie na treningu gdzie ludzie placa i chca jak najwiecej sie nauczyc... kurde o cene tez sie nas nie pytaj, skoro nawet nazwy nie podales. masz ten klub w miescie to zamiast sprawdzic, wolisz ludzi w internecie pytac... slabe to podejscie. pozdrto gdzie w koncu mam isc na ten boks?
i prosze mi naswitetli jak sie zajecia odbywają? czy cwiczy sie w grupie czy kazdy jak chce, czy jak przylazi ktoś nowy co za wiele nie umie to odrazu jest ciulem napietnowanym czy jak? i ile to moze kosztować?
Napisano Ponad rok temu
budo_arnold5551 napisał
czy jak przylazi ktoś nowy co za wiele nie umie to odrazu jest ciulem napietnowanym czy jak?
Stary skąd Ty bierzesz takie rzeczy? :roll:
Dowiedz się o godziny treningów, pakuj spodenki do plecaka i wio na trening- na miejscu możesz pogadać z trenerem i zobaczyć jak to wygląda, albo od razu zacząć ćwiczyć. Nikt od Ciebie forsy za próbny trening brać nie będzie chciał- albo zostajesz, albo szukasz dalej.
Napisano Ponad rok temu

Dlatego prosze o wyrozumialośc i naswietlenie sytuacji. I niech mi ktos podwpoie gdzie w katowicach jest dobry klub, gdzie uczą boksu amatorskiego, praktycznego i z jakimi wydatkami sie to wiąze , czy tylko rękawice trzeba kupic czy cos jeszcze.
Aha, i czy uprawianie boksu zawsze skazuje na to że sie bedzie miało zniszczony orli nos czy ochraniacze na to moga zaradzić??
Napisano Ponad rok temu
budo_arnold5551 napisał
stary, masz 14 lat?Pytam bo mam zahamowania oglnie przed takimi sportami, gdzie musze liczyć sie że przjde i bede najgorszy, i nie dosc bede musial sie ze swoimi frustracjami na początku radzic i brakiem kondycji to jeszcze z tym że bedą mnie mieli za ciula co nie umie sie bic
![]()
zbyt zmeczony jestem dzisiaj na "ulice"...
Napisano Ponad rok temu
budo_arnold5551 napisał
Kup Ty jednak ten gaz.Pytam bo mam zahamowania oglnie przed takimi sportami, gdzie musze liczyć sie że przjde i bede najgorszy, i nie dosc bede musial sie ze swoimi frustracjami na początku radzic i brakiem kondycji to jeszcze z tym że bedą mnie mieli za ciula co nie umie sie bic
![]()
Dlatego prosze o wyrozumialośc i naswietlenie sytuacji. I niech mi ktos podwpoie gdzie w katowicach jest dobry klub, gdzie uczą boksu amatorskiego, praktycznego i z jakimi wydatkami sie to wiąze , czy tylko rękawice trzeba kupic czy cos jeszcze.
Aha, i czy uprawianie boksu zawsze skazuje na to że sie bedzie miało zniszczony orli nos czy ochraniacze na to moga zaradzić??
Napisano Ponad rok temu
2. Skąd Ty wytrzasnąłeś te historie o wyśmiewaniu początkujących? Idziesz po to żeby się nauczyć, więc z założenia nie umiesz. Ale jeśli pójdziesz na trening i ktoś Cię wyśmieje (bo np. poszedłeś na jakiś "czas napierdalania fajter klup") i prowadzący na to pozwoli to zmieniasz klub i idziesz gdzie indziej.
3. Znalezienie klubów bokserskich w necie zajmuje ok 3 minut, wykaż się jakąś kreatywnością:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_arnold5551 napisał
tak nie gada 22-latek :? porazka totalna, zyjesz w slumsach, ze to dla Ciebie ratunek w okrutnej rzeczywistosci? Zeby obronic sie po sw musialbys cwiczyc z 4 lata, a z Twoim podejsciem to z 12. I trenowanie ma sprawiac przyjemnosc, a nie byc ZLEM KONIECZNYM. Daj spokoj sobie z sw.nie chce trenować ani siłki ani SW, ale MUSZE bo by niewygladać jak ostatni ciul i nie czuc sie bezradny wobec rzeczywistosci. JEzelinie poczuje że chcociaż w jakimś stopniu umiemm os siebie zawalczyć wpłynie to pozytywnie na wiele innych aspektów mojego życia, wiec to zlo konieczne.
Napisano Ponad rok temu
zastanow sie: nie musisz isc na trening, moze wybierz sie na samotna wyprawe w gory, rejs, na szkole przetrwania, wyznacz sobie jakis cel ale najwazniejsze to badz ZDECYDOWANY.
Napisano Ponad rok temu
Cytat
niech bedzie i setny,Dzień 18 od momentu założenia tematu.
Cytat
Dopuszczasz moze taka opcje , że ludzie maja troche wiecej na głowie niz tylko box :twisted: PAli sie? Dyskutujemy , czas jest chyba moim problememZdaje się że żaden klub jeszcze Cię nie widział w swoich szeregach, potrafisz odpowiedzieć dlaczego?

Cytat
to moze zacytuj jak gada :twisted: może Ci kopie dowodu wysłać , oryginal i do nie dołacze nr buta :twisted:tak nie gada 22-latek
Cytat
Bedzie sprawiać jak tam pójde i zaczne to łapać, narazie "badam pole minowe" zani na nie wejdeI trenowanie ma sprawiac przyjemnosc, a nie byc ZLEM KONIECZNYM. Daj spokoj sobie z sw.
Cytat
i tak zawsze bede do przodu, chocby to że wyrobie w sobie instynkt obroonny i wole walki w zyciu na codzięn to bardzo dużo.Zeby obronic sie po sw musialbys cwiczyc z 4 lata, a z Twoim podejsciem to z 12.
Tak na marginesie to jesteście tu bardzo sym[atyczni, umicie dodac otuchy, super ziomale by z Was byli :twisted: :roll: Jakb tak do wszystkiego podchodzić i słuchac takich rad to chyba by sie tylko powiesic dosłownie opłacało

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Bez licencji
- Ponad rok temu
-
Polskie prawo