Koledzy obiektyw to nie oko, w 2d przedstawia to co jest w 3d, a oko ludzkie z 2d próbuje znowu zrobić 3d. Jest taki dowcip, że powinien być subiektyw, a nie obiektyw. Aparatem fotograficznym można selekcjonować pewne elementy rzeczywistości, rozciągać je i kurczyć, wyostrzać lub marginalizować.
W przypadku pana Jackmana jego ramię jest na ostatnim planie zdjęcia. Gdyby było na pierwszym to byście krzyczeli "ale wielka łapa". Tak samo jak laskom się robi zdjęcia to na ogół na pierwszym planie są ich uda. Wtedy wszyscy mówią: "ale wielkie uda"! Z tego powodu zresztą mówi się, że obiektyw pogrubia (co jak widać nie jest do końca prawdą), a profesjonalne fotomodelki mają o ćwierć masy ciała mniej niż normalne zdrowe kobiety.
Odnosząc się do tematu w ogólności: jeśli ktoś wlepia zdjęcia półnagich kolesi, zachwyca się nimi i do tego jeszcze ćwiczy BJJ albo zapasy to ja, jako człowiek ukształtowany na podobieństwo katolika i konserwatysty nie mogę tego jedzenia parówek afirmować.
Po 1. To po kiego grzyba odwiedzasz ten temat. Mi tam nie przeszkadzaja goli kolesie, nie mam zadnych problemow ze soba, ani kompleksow na tym punkcie. Jesli ty masz z tym problem, ze nie mozesz patrzec na rozebranych kolesi to nei chce cie martwic, ale widocznie sie boisz ze sie podniecisz za bardzo.
Po 2. Zanim zaczniesz sie wypowiadac jaki z ciebie jest wielki ekspert i w ogole. To popatrz na inne zdjecia Hugh Jackamana i dopiero sie wypowiadaj ok? Na tych rowniez widac, ze slabe ma te przedramiona.
Po 3. Nie musisz odpowiadac, bo ladujesz w ignorze. Z trollami nie gadam.