Wymarzona sylwetka - fotki
Napisano Ponad rok temu
normalnie chyba sobie DB obejrze najlepsze byly momenty z turniejow. chociaz parter by sie przydal
Napisano Ponad rok temu
nie tyle wymarzona co mam pytanie - czemu jego lewy cycek nie jest taki jak prawy ( przy mostku) ? fakt faktem - napiął, ale tu :
widać że jednak ten lewy cycek nie jest aż tak "pełny". i tu moje pytanie - genetyka? niektórzy po prostu nie dadzą rady mieć tak pełnej klaty? czy kwestia ćwiczeń tylko i wyłącznie.
Napisano Ponad rok temu
niezły ten goju-ryu masta, od czego kurde w tamtych czasach ludzie tak przypakowywali, bo ogolnie mam wrazenie (moze sie myle), ale kiedys bylo o wiele mniej przypakowanych ludzi niz dzis, i to zapewne kwestie odzywiania i metodyki (nie ciagali wtedy tak duzo ciezarow).
Napisano Ponad rok temu
Moj krewny, jak mial 15 lat to reka nie ruszyl, plywal tylko, a wygladal jakby ze sztanga sie nie rozstawal, naturalna waga wowczas okolo 100 kg. Genetyka.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze mial jakas kontuzje.
rzadko kiedy mięśnie są idealnie symetryczne, więc może taka jego "urod"
Napisano Ponad rok temu
Owszem, ale byly dostepne tylko dla elity.
K_P
Napisano Ponad rok temu
widzialem kiedys goscia ktory mial jeden kaptur prawie dwa razy wiekszy, cwiczyl ze sztanga... generalnie dziwna sprawa, nie wiem czy to wyrownal i czy cokolwiek z tym zrobil.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
koleś pierwszym lepszym cześkiem też nie byłSterydy były w użytku już około 1940 roku ; )
Owszem, ale byly dostepne tylko dla elity.
K_P
Napisano Ponad rok temu
@ Itosu
niezły ten goju-ryu masta, od czego kurde w tamtych czasach ludzie tak przypakowywali, bo ogolnie mam wrazenie (moze sie myle), ale kiedys bylo o wiele mniej przypakowanych ludzi niz dzis, i to zapewne kwestie odzywiania i metodyki (nie ciagali wtedy tak duzo ciezarow).
1, mial dobra genetyke.
2. jako okinawaniec pewnie nie byl zbyt wysoki. czytaj pewnie byl krepy z natury. na zdjeciu tego nie widac.
3. kiedys ludzie pracowali duzo fizycznie. po pracy dochodzil trening. w przypadku goju to zawsze oznaczalo duzo cwiczen fizycznych.
4. zdrowa dieta. duzo ruchu na swiezym powietrzu.
oczywiscie glownym czynnikiem byla pewnie genetyka. gosc na okinawie slynal z sily fizycznej ale sadze ze mial podobny poziom krzepy jak np. choki motobu ktory wygladal z kolei na grubaska
Itosu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
nie tyle wymarzona co mam pytanie - czemu jego lewy cycek nie jest taki jak prawy ( przy mostku) ? fakt faktem - napiął, ale tu :
widać że jednak ten lewy cycek nie jest aż tak "pełny". i tu moje pytanie - genetyka? niektórzy po prostu nie dadzą rady mieć tak pełnej klaty? czy kwestia ćwiczeń tylko i wyłącznie.
... genetyka [zróżnicowanie umiejscowienia przyczepów] ... mam podobnie ... często się tak zdarza ... żaden człowiek na ziemi nie jest symetryczny ... jedni po prostu mnie inni bardziej
Napisano Ponad rok temu
kurde. niezle proporcje, a talie to ma wcieta jak syn prostytutki
Napisano Ponad rok temu
kurde. niezle proporcje, a talie to ma wcieta jak syn prostytutki
Panowie, bez rygorystycznej diety i dalszych cwiczeń nie idzie utrzymać takiej rzeźby, prawda?;p
tłuszczu on nie ma chyba nic, a człowiek potrzebuje go troche, co?;p
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na plecach niektorzy tez daja rade to osiagnac,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sądząc po awatarze wolisz wąsy, sterczące żebra i czerpać energię z kosmosu;Dgdyby mnie przeniesiono w cialo takiego bodybuldera to pewnie popelnilbym samobojstwo w przeciegu 15 minut