Wymarzona sylwetka - fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi sie podobaja bojowki jeansowe, odkad je pierwszy raz ujrzalem w.....gta3
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Glowny bohater tej gry takie nosil, od tamtego czasu, juz 8 lat marze o takich spodniach.
Poki co taki model z allergro
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w miare mi sie podoba, choc juz niewiele brakuje abym sobie takie sprawil.
Napisano Ponad rok temu
Fajne, ale drogie. Jak na razie te za 40zł mnie nie zawiodły (a mam je chyba już z 6 lat), więc na chwilę obecną mam w czym chodzić.Poncho, spróbuj na Allegroszu wyczaić bojówki Fostex ze wzmocnieniami na dupie w i kroku. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do spodni to Niedziel zakładał temat i tam było trochę namiarów na szersze spodnie.
Ja też mam już w dupie markowe jeansy - jak przeczytałem, że Lee kupione za 220 zł są Made in Turkey... Będę w Turcji to sobie kupię za 1/3 tej ceny. A tak kupuję spodnie po 110, 115 zł i służą A te wszystkie reserved i inne śmieszne sklepiki mogą się schować. W ogóle w dużych miastach nie ma jak i w co się ubrać, jakaś jebana rewia mody, a nie normalne ciuchy.
Napisano Ponad rok temu
to jest moja wymarzona sylwetka, tylko koles moglby jeszcze troche popracowac nad prawym nadgarstkiem slabo to wyglada oj slabo :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i co zrobic zeby tak wygladac?
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam pytanie, czy jest jakos zunifikowane ze po mniej wiecej szerokosci talerzy na sztandzie okreslic jaka maja wage? (np w tym przypadku ile jest na sztandze u tego chinczyka?)
Ten pierwszy z lewej talerzy nie jest zbyt szeroki. W kazdym razie to jest chyba 10x25+20. Nie sadze aby to byly dwudziestki. Tak czy siak spory ciezar gosc tam ma hrhr
Napisano Ponad rok temu
btw. na siłowni staram się zakładać symetryczne talerze mimo iż mają taką samą wagę ... pomijając estetyke chodzi o środek ciężkości ... wiem, że są to gramowe sprawy ale już taki jestem zryty jeśli o to chodzi ... tym bardziej gdy talerzy jest więcej na stronie to staram się jechać od jak najcięższych ... jakoś tak dziwnie patrze gdy ktoś np. zakłada na sztange po 5kg na strone a później dokłada po 20ce ...
... zboczenie zawodowe
Napisano Ponad rok temu
Po szerokości raczej nie, ale po kolorze można.mam pytanie, czy jest jakos zunifikowane ze po mniej wiecej szerokosci talerzy na sztandzie okreslic jaka maja wage? (np w tym przypadku ile jest na sztandze u tego chinczyka?)
8x20 (niebieskie) + 2x10 (zielone) + sztanga 20 lub 25 (jeśli są zaciski) = 200 lub 205kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam tak samo.btw. na siłowni staram się zakładać symetryczne talerze mimo iż mają taką samą wagę ... pomijając estetyke chodzi o środek ciężkości ... wiem, że są to gramowe sprawy ale już taki jestem zryty jeśli o to chodzi ... tym bardziej gdy talerzy jest więcej na stronie to staram się jechać od jak najcięższych ... jakoś tak dziwnie patrze gdy ktoś np. zakłada na sztange po 5kg na strone a później dokłada po 20ce ...
... zboczenie zawodowe
tylko kiedy baaardzo mi sie nie chce olewam te sprawy. inna rzecz ze robie wiekszosz rzeczy bez zaciskow wiec w trakcie serii i tak ciezar mi troszke moze sie na sztandze przemiescic.
Napisano Ponad rok temu
Ja też zakładam zawsze te same talerze. Jeden talerz 15kg zazwyczaj nie równa się talerzom 10kg + 5kg. Różnicę widać nawet jakby założyć 2 talerze 10kg ale wyprodukowane przez inne firmy.btw. na siłowni staram się zakładać symetryczne talerze mimo iż mają taką samą wagę ... pomijając estetyke chodzi o środek ciężkości ... wiem, że są to gramowe sprawy ale już taki jestem zryty jeśli o to chodzi ... tym bardziej gdy talerzy jest więcej na stronie to staram się jechać od jak najcięższych ... jakoś tak dziwnie patrze gdy ktoś np. zakłada na sztange po 5kg na strone a później dokłada po 20ce ...
... zboczenie zawodowe
Napisano Ponad rok temu