Pride, Heroes sparingi- fotki
Napisano Ponad rok temu
ile mialem lat? hmm jak pierwszy raz polecialem trenowac to chyba 24, kasy raczej troche trzeba miec w japonii nigdy nie wiadomo co sie moze stac... a dzieja sie dziwne rzeczy wiec lepiej miec gotowke.
w dojo byl problem bo nie zabardzo chca bialych, pozatym trenowalem w Paraestrze gdzie jak widac wyzej spotykaja sie zeby sparowac i trenowac dosc znani zawodnicy, tak ze cudem sie tam dostalem. a potem bylo juz z gorki, do Killer Bee gdzie trenuje Yamamoto Kid nie bylo problemu bo powiedzialem ze jestem z Para tak ze zadzwonili tam i trener potwierdzil ze jestesmy kumplami tak ze Yamamoto stwierdzil ze nie musze placic u niego za treningi.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
"kasy raczej troche trzeba miec w japonii nigdy nie wiadomo co sie moze stac... a dzieja sie dziwne rzeczy wiec lepiej miec gotowke"
??
Jaki teraz reprezentujesz poziom jako fighter, biorąc pod uwagę to że masz możliwość trenować z najlepszymi w Japonii? Jak sobie radzisz z nimi na treningach? Czy odrózniasz japońskie "krzaki" od siebie? Co dalej z Twoją karierą, co zamierzasz robić? Jak japońskie dziewczyny są nastawione do europejczyków ?
Napisano Ponad rok temu
moj poziom? to powinni oceniac inni nie ja... jak narazie to szanuja mnie w europie, widzisz wyzej bylem zaproszony zeby przygotowac czechow do walk, teraz jestem w irlandi tez bede przygotowywal zawodnika do jakies gali i tak mysle ze skoro mnie jeszcze ktos o to prosi to cos tam potrafie ale naprawde to powinni oceniac inni zawodnicy nie ja, powiem Ci jako trener powinienem sie jeszcze bardzo duuuzo nauczyc.
na treningach to zalezy z kim sparujesz ale np. z Kawaijiri, Ryota, Sakuray, Tsuruya, Kawabata, Miyata itd. jak z nimi sparujesz to jest przepasc, ale cieszylem sie z tego powodu ze prosili mnie o sparigi wiec chyba uznali ze mnie nie zabija jak bedziemy sparowac, a nie bylo duzo ludzi ktorzy w dojo z nimi sparowali, wiec dla mnie to byl zaszczyt.
hahaha japonskie dziewczyny... nie chce za duzo o tym pisac bo rozne osoby moga to czytac ale hmm kochaja europejczykow i amerykanow
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
dzieki
Napisano Ponad rok temu
KID ,Tatsuya , Takanoti Gomi- i reszta
BJJ?? czy moze najpiew przez jakis czas szkolili gore -Boks lub Kba a pozniej parter?
z tego co piszesz to przebywasz tam wiec powinnies wiedziec
Napisano Ponad rok temu
do czego to jest zblizone treningami ?
bo nie za bardzo w temacie ejstem od niedawan trenuje KB
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fajne foty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
amatorskie shooto Japan- fotki
- Ponad rok temu
-
Matsune Ryota fryzura ;)
- Ponad rok temu
-
Yamada Taro-Pancrase fotki
- Ponad rok temu
-
Pride preview by dollyo
- Ponad rok temu
-
jakie szkoly walki w Oxford ?
- Ponad rok temu
-
Pride GP Finals 2005- emitowanie na ekranie ???
- Ponad rok temu
-
Hayato Kawabata-Demolition, przygotowania fotki
- Ponad rok temu
-
Pride 28 fotki
- Ponad rok temu
-
Marc Howes
- Ponad rok temu
-
Nastula chasa po górkach i doskonali ciosy