Partyzant
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 a jak nie to zemsta
  a jak nie to zemsta

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Heh, skołowanie nie skołowanie, ciekawy jestem ilu tutaj rzuciłoby się bez żadnego sprzętu na 6 typa z jedym kolegą
Bo w necie to łatwo napisać... i podkreślam, nie zdarza mi się to dzień :wink:
zdarzyła mi sie taka sytuacja rok temu tylko ze bylem z 3 kolegami ale 2 to były atrapy bo byli tak pijani że chodzili do tyłu, my w dwóch jeszcze staliśmy i trzymaliśmy sie na nogach , jak wiadomo dostalem z tego partyzanta i od tego sie zaczeło tych 2 "satelitów" gdzies wsiąkło , jak dostalem z tego partyzanta od razu oddalem kolesiowi prostego, polamalem mu nos padl i sie zalal i jeden z nich go odciagal , kumpel sie zajal jednym a na mnie 2 sie rzuciło przelecielismy przez jakies krzaki , chodznik aż na parking dla taksówek i tak sie cigaliśmy po ziemi bo te cioty w 2 lezaly na mnie trzmał mnie za ręce i coś probowały , porwałem sobie kurtkę wstając, jeden jeszcze kleczał to dostał buta na twarz, i postanowilem spierdalać bo już wargi mialem zaorane od strzałów ktore wylapalem , ale pech chcial ze ziomek ktory odciagal pierwszego wrocił , wiekszy był odemnie i co ważne trzeźwy , wbiegł we mne rzucił na glebe , zakrylem sie rękoma, a on sobie zaczał kopać moją głowe jak lezalem(zdarzyłem sie zakryć) w pewnym momęcie zobaczyłem gwiazdki i ujżalem 2 ziomków ktorzy huj wie gdzie byli jak my sie napierdalalśmy i łaskawie pozbierali mnie.
bilans zęby wszystkie, porwana kurtka , spodne w krwi, pociete wargi na całej szerokości , pare guzów ale i tak nie zawachal bym sie gdybym miał to powtorzyć , pozniej ziomki z tej okolicy nabrali troche ogłady
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 no ja to bym podszedł i o solówke bym go zapytał ciekawe co by zrobił; bo jak by odmówil to jego autorytet zapewne legł by w gruzach przed ziomkami co nie?? 8)
  no ja to bym podszedł i o solówke bym go zapytał ciekawe co by zrobił; bo jak by odmówil to jego autorytet zapewne legł by w gruzach przed ziomkami co nie?? 8)

Napisano Ponad rok temu
o tym to bym z kimś pogadał a nie chce nowego zakładać jak już jest bo zaraz by został zamkniety

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sam nazywasz siebie 'dresem'? to chyba kiepsko z samoocena u Ciebie...ale wkurza mnie to że pare osób tu pisze- dres to nie ma umiejętności a jak byście chcieli wiedzieć to my właśnie w szczególności ćwiczymy (mówie dresy) ale wstyd mi za tych co tak zaczynają sobie sami dla rozrywki
Napisano Ponad rok temu
Nie. Jak się zadaje z ludźmi na poziomie, to nie.no ja to bym podszedł i o solówke bym go zapytał ciekawe co by zrobił; bo jak by odmówil to jego autorytet zapewne legł by w gruzach przed ziomkami co nie??
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tylko z takimi mialem jakieś starcia a tak to reszta swiata normalni ludzie i to wszedzie
w walii dresy, w angli dresy, w polsce dresy, styl ubierania(codzienny) duzo mowi o człowieku.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 dresiarze w anglii dresiarze w anglii- Ponad rok temu 
- 
			 pobicie policjantów w szczecinie pobicie policjantów w szczecinie- Ponad rok temu 
- 
			 Znieczulica Znieczulica- Ponad rok temu 
- 
			 ZASADY OBRONY KONIECZNEJ WEDŁUG SĄDU NAJWYŻSZEGO ZASADY OBRONY KONIECZNEJ WEDŁUG SĄDU NAJWYŻSZEGO- Ponad rok temu 
- 
			 Ej! Stój, jak do ciebie mówię! Ej! Stój, jak do ciebie mówię!- Ponad rok temu 
- 
			 PKP a bezpieczenstwo PKP a bezpieczenstwo- Ponad rok temu 
- 
			 70-letni bohater 70-letni bohater- Ponad rok temu 
- 
			 Poziom moralny ćwiczących -pytanie do prowadzących zajęcia Poziom moralny ćwiczących -pytanie do prowadzących zajęcia- Ponad rok temu 
- 
			 Tonfa/Teleskopowa Tonfa/Teleskopowa- Ponad rok temu 
- 
			 Co się bujasz, na co sie gapisz, chcesz w ryja. Co się bujasz, na co sie gapisz, chcesz w ryja.- Ponad rok temu