Zakwasy a Rozgrzewka
Napisano Ponad rok temu
Mam do Was kilka pytań... Jeśli powtarzają się to z góry sory, ale szukałem podobnych tematów i nic nie znalazłem...
No więc do rzeczy...
Od tygodnia chodzę na siłownie, chodzę 3 razy w tygodniu (pon,śr,pt) i mam problem...
Jak jestem na siłce to zawsze rozgrzewam się, ale widocznie robię to źle bo po treningu na 2 dzień mam ogromne zakwasy...
Powiedzcie mi jak powinienem się rozgrzewać aby unikać zakwasów?
Może się to przyda:
poniedziałek - klatka, biceps
środa - barki, triceps
piątek - plecy, nogi.
I jeszcze inna kwestia, chciałbym sobie kupić jakieś odżywki, głównie chodzi mi o rzeźbę. Po jakim okresie ćwiczeń najlepiej coś sobie dokupić?
Napisano Ponad rok temu
Secundo ktos by się pewnie czepiał że plan zły dla początkującego, bo split. Ja tam osobiście od pierwszego dnia na siłowni ćwiczyłem tym planem i nie narzekam;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Daj lepiej tak:
klata,tric
plecy,bic
barki,nogi
A zakwasy to normalna sprawa, jak boli to rośnie - osobiście lubię mieć zakwasy bo wiem że trening był dobry
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
jesli chodzi z rzezbe to jablczan kreatyny a lkarnityna ale tak z miesiac pocwicz bez tego,nic nie zaszkodzi jesli juz zaczniesz to brac ale poprostu zmarnuje sie wiekszosc tego bo miesnie nie sa wogole przygotowane do treningu,chyba ze masz za duzo kasy to mozesz juz to brac ;]Siemka Wszystkim, jak widzicie jestem nowy na forum!
Mam do Was kilka pytań... Jeśli powtarzają się to z góry sory, ale szukałem podobnych tematów i nic nie znalazłem...
No więc do rzeczy...
Od tygodnia chodzę na siłownie, chodzę 3 razy w tygodniu (pon,śr,pt) i mam problem...
Jak jestem na siłce to zawsze rozgrzewam się, ale widocznie robię to źle bo po treningu na 2 dzień mam ogromne zakwasy...
Powiedzcie mi jak powinienem się rozgrzewać aby unikać zakwasów?
Może się to przyda:
poniedziałek - klatka, biceps
środa - barki, triceps
piątek - plecy, nogi.
I jeszcze inna kwestia, chciałbym sobie kupić jakieś odżywki, głównie chodzi mi o rzeźbę. Po jakim okresie ćwiczeń najlepiej coś sobie dokupić?
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu