Poziom moralny ćwiczących -pytanie do prowadzących zajęcia
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym Was zapytać jakie znaczenie ma dla Was poziom moralny ludzi których uczycie ?
Czy zdarza się że odmawiacie komuś uczestnictwa w zajęciach ze względu „ niedostateczny poziom moralny” tj. podejrzenie o chuligaństwo , przestępczości czy też problemy z emocjami wybuchy agresji ? --- Czy i jak weryfikujecie swoje podejrzenia Nt. takiej osoby
Napisano Ponad rok temu
Serio to ja osobiście tępię jakiekolwiek walki uliczne i nie chce żeby zawodnicy to robili, w większości nie robią, ale nawet jeśli tak, to nie jest powodem żeby wyrzucać kogokolwiek z zajęć.Wyrzucić można tylko za zachowanie zagrażające innym uczestnikom.
Napisano Ponad rok temu
czyli co generalnie masz w dupie kogo uczysz i czego, a nawet jeśli twoi podopiecznii kiedyś kogoś zatłuką - to ty umywasz ręce - w końcu mają swój rozum ... ?! i są dorośli cooooo ... KASA KASA KASA - bóg mamona ...
łzy wzruszenia zalewają mi oczy że tacy ludzie ja ty mają prawo uczyć kogokolwiek, choć dobrze wiem że świata nie zmienię ale TRZEBA MIEĆ JAKIEŚ ZASADY do cholery, no chyba że sam jesteś ulicznikiem ...
Cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pic jednak polega tez na tym ze tacy ludzie czesto potrafia sie dobrze kamuflowac - i na zajeciach sa przykladami pracowitosci i posluszenstwa.. przyklad? huligani Legii uczacy sie Sambo w W-wie pare lat temu..
Napisano Ponad rok temu
Cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cizzia
Napisano Ponad rok temu
tak na pierwszy rzut oka nie jest łatwo rozpoznać intencje człowieka, ale zakładając że dociera do was informacja o popełnionym przestępstwie np.; włamanie ,kradzież ( bo z bójkami to może być różnie )
ja nie wiem. kazdy przypadek musi być analizowany indywidualnie. nie mozna generalizowac.
ps. cizzia spadaj bo mnie tylko draznisz swoim załosnym kłapaniem
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie bycie chuliganem nie skreśla człowieka, bo chuligan to nie koniecznie morderca, trzeba myśleć a nie pakować wszystkich do jednego worka.
Napisano Ponad rok temu
Bohaterze ostatniej akcji. Nie dziamgol tylko dawaj nazwę klubu i nazwisko jak nie na publik to przynajmniej na maila. ( Gwarantuje ci eksmisje z lokalu z szybkością światła ) Jak jesteś tak kozak i tego typu moralne zasady jakie przedstawił Cizzia są ci obojętne to na co czekasz obozy szkoleniowe Talibów tylko czekają na pożytecznego idiotę w twojej osobie. Co ci stoi na przeszkodzie szkolić morderców i zwyrodnialców.
Ale cała prawda jest taka ze szkolisz podwórkowych ławkowiczów czyli leszczy i frajerów co kroją nastolatków z mptrójek i to kiedy ci są pijani w sztok.
Ps. Trenuje z Cizzią od lat i od ostatniej wizyty w kiblu nic się miedzy moimi nogami nie zmieniło jak był kutas od urodzenia tak jest więc łosiu nie sugeruj mi tutaj ze jestem dziewczynką.
DAWAJ ADRES KOZAKU !!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Sorry za OT ale pwned .na co czekasz obozy szkoleniowe Talibów tylko czekają na pożytecznego idiotę w twojej osobie. Co ci stoi na przeszkodzie szkolić morderców i zwyrodnialców.
Napisano Ponad rok temu
Tak samo jak o niczym nie przesądza bycie karanym. Wszystko zależy od konkretnego indywidualnego przypadku.
Horda:
dziękuje za propozycje ale nie zamierzam zajmować się szkoleniem Talibów
Napisano Ponad rok temu
No więc poznałem w życiu kilku bojówkowiczów, lub jak wynika z twojej interpretacji - huliganów. Mój kuzyn nawet należał lub należy do bojówki. Niektórzy z nich są OK, inni to zwykłe śmierdziele. Wszystko zależy od tego, czy biją się tylko między sobą (np. z bojówkami innych klubów), czy też chodzą po ulicy szukając tylko okazji żeby komukolwiek wtłuc. Tak długo jak lubią się bić ale nie wciągają w to osób, które nie mają na to ochoty, wisi mi to zupełnie. Problem zaczyna się, kiedy napadają na zwykłych ludzi.jet:chuligan: chodzi na mecze, bije się z szalikowcami. Sa chuligani całkiem w porządku a sa tacy którzy w porządku nie są. Samo „bycie chuliganem” tego nie przesądza.
Tak samo jak o niczym nie przesądza bycie karanym. Wszystko zależy od konkretnego indywidualnego przypadku.
Napisano Ponad rok temu
To nie jest moze zly pomysl, ale niektorzy mogliby byc pokrzywdzeni bo np ci ktorzy byli ukarani za przekroczenie obrony koniecznej moim zdaniem nie powinni miec zamknietej drogi do treningow a wrecz przeciwnie.
Napisano Ponad rok temu
Nie mówiąc już o tym, że wystawienie zaświadczenia o niekaralności coś tam kosztuje i trzeba poświęcić trochę czasu na załatwianie, więc ja osobiście bym odpuścił i wybrał inny klub. Pewnie nie tylko ja.
Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
....................... HE HE HE - ech ty "zawodniku" od siedmiu boleści - zmień podejście bo cię odwiedzimy z Hordą i tych twoich chuliganów ( napisz tylko gdzie cię odwiedzić - bo złapałeś chyba klops na jaźwę ) ... no co "trenerze", jak widać nie tylko papierowy z ciebie tygrys ale i zwykły FRAJER - SW ćwiczę od 20 lat i z takim podejściem jeszcze nigdy się nie spotkałem - aby uczyć chuliganów, a ludzie z którymi ćwiczyłem i ćwiczę pozamiatali by cię synkciu w 5 sekund - ZAPRASZAM NA SPARING !!!
Tyle tylko że jakoś cie chyba morale opuściło ... ciekawe czemu co nie ...
Cizzia
ps. kolego jeśli myślisz że możesz bezkarnie ćwiczyć bandytów w tym kraju to ja osobiście załatwię ci spotkanie z wymiarem sprawiedliwości a trafię cię po IP - i nie myśl że jesteś nie do wytropienia - HORDA nie takich już posadził ... PAMIĘTAJ !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktos tu chyba czytac ze zrozumieniem nie potrafi, proponuje jeszcze raz przeczytac zacytowany tu post, ze szczegolnym uwzglednieniem emotki i slowa "Serio". Tak samo zgadzam sie z Jet'em, jesli leja sie miedzy soba na ustawkach to w czym problem? Inna sprawa jak atakuja zwyklych ludzi, wtedy trzeba tepic bez litosci.nie. Zapraszamy wszystkich chuliganów oczywiście warunkiem jest poprawne zachowanie w trakcie zajęć.
Serio to ja osobiście tępię jakiekolwiek walki uliczne i nie chce żeby zawodnicy to robili, w większości nie robią, ale nawet jeśli tak, to nie jest powodem żeby wyrzucać kogokolwiek z zajęć.Wyrzucić można tylko za zachowanie zagrażające innym uczestnikom.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tonfa/Teleskopowa
- Ponad rok temu
-
Co się bujasz, na co sie gapisz, chcesz w ryja.
- Ponad rok temu
-
Problem
- Ponad rok temu
-
Michalczewski w Sopocie...:)
- Ponad rok temu
-
Street MMA
- Ponad rok temu
-
Więcej noża?