Sam pomysł cyklicznych seminariów uważam za super sprawę. Czasem tylko czasu i środków brak aby się samorealizować...
BSE - dziękuję.

Pozdrowienia. S
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MTklub działacie, robicie swoje / dobrze zresztą / i o to chodzi...
Napisano Ponad rok temu
SINDOJO czy to prawda ,że Sensei Norichika Tsukamoto - Mistrz Świata jest wychowanekiem fuko kancho H. Hiroshige z kyokushinkan
bo z tego co wiem ten sam mistrz wychował Midoriego, Kazumiego, Yamaki. Dlatego dojo Hiroshige z kyokushin kan otrzymało przydomek szkoła mistrzów, gdyż nikt inni na świecie nie wytrenował tylu znanaych zawodników
Napisano Ponad rok temu
MTklub działacie, robicie swoje / dobrze zresztą / i o to chodzi...
Przykro mi, że wyjawię tę tajemnicę, ale... MTklub jest sympatykiem kan, można dodać "gorliwym",ale to wszystko.
Napisano Ponad rok temu
MTklub działacie, robicie swoje / dobrze zresztą / i o to chodzi...Nie zobaczyłem na filmach niczego co mógłbym określić określeniem " ale jazda " stąd pytanie. Obecnie wszystkie organizacje kyokushin i knock down robią walke pełnokontaktową - potrzeby rynku, próba włączenia się do nurtu olimpijskiego, chęć bycia skutecznym - różne są tego powody.
Sam pomysł cyklicznych seminariów uważam za super sprawę. Czasem tylko czasu i środków brak aby się samorealizować...
BSE - dziękuję.
![]()
Pozdrowienia. S
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
żeby być w polsce sensei trzeba miec 1 dan a mi jeszcze trochę brakuje ale w ciebie wierzę ,że niebawem nim bedziesz ale nadal uważam,że masz predyspozycję do IPN karate bo widzę,że to ciebie kręciSensei według tradycji kyokushin karate ma sandan i yondan, więc niestety nie jestem i raczej nigdy nie będę sensei
![]()
To stopnie dla najlepszych...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu