Dieta dla chudzielcow ?
Napisano Ponad rok temu
rano na pierwsze sniadanie kaszka lub kleik ryzowy (ok 5 g bialka)
na drugie sniadanie to co tam wpadnie czyli 2-3 bulki z szynka , serem itp.
na obiad tez co tam mama ugotuje .
przed treningiem pelnowartosciowy koktajl podzielony na 2 porcje pierwsza przed treningiem druga czesc po treningu (65g bialka)
nastepnie odzywka typu gainer ( okolo 30 g bialka porcja) jedna porcja przed treningiem druga po treningu
na deserek jakies owoce roznego rodzaju i kolacja co tam znajdziemy w lodowce chcialbym sie dowiedziec czy skuteczna jest ta dieta w sumie skladajace sie z koktajli i odzywki
dziennie dostarczone zostanie organizmowi okolo 130-140 gram bialka . teraz cos o mnie waze 60 kg do wzrostu 185 cm wiec zdecydowanei zamalo i staram sie przytyc jak najszybciej . treningi 3 razy w tygodniu silownia to wszytko na moj temat . prosze o wypowiadanie sie na temat diety i dodawanie swoich pomyslow pozdrawiam .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no heh ciezkoo... tak jak wczesniej pisalem nie mam wplywu na to co matka gotuje przez to moge organizmowi dostarczyc weglowodany i bialko poprzez cos innego wiec. moze w koncu zrozumiesz o co mi chodzi )
Jak ja bym sobie tak wmawiał to nigdy bym nie przytył, co prawda jem normalny obiad ale reszta posiłków jest już dopasowana pod kulturystykę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no to to czy bedzi ci masa szla zalezy od twojej mamy wiec lipa ;dwreszcie ktos normalny napisal btw to "ciezko" nie bylo do tego ze sie poddaje albo nastawiam negatywnie tylko odnoscilo sie do komentarzy wystawianych przez uzytkownikow )
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no nieladnie ;pa co do mleka ja nie pilem nigdy a jestem wielki xD
no nie wszystko zalezy od obiadu ale jednak duzo,
a co do
jak juz masz gainer to ok a jak nie to wystarczy zmiksowac banana,troche ryzu gotowanego i 2 bialka z jajec,dodac troche kakao albo cukru wanilinowego i bedzie git ,takie cos mozna pic kilka razy dziennie ale pamietaj zeby dawac same bialka bo zoltka to max 1-2 dziennie.
i pamietaj zeby ostatni posilek jesc jak najpozniej tzn snem bo wtedy przez noc sie bardziej utuczysz ale znowu nie ebdziesz wyspany ;p
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu