Żeń-szeń
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiam się nad tym suplementem głównie ze względu na jego możliwości zwiększenia mojej wydolności, tylko nie wiem jakiej firmy żeń-szeń jest najlepszy. Nie chcę się połaszczyć na jakiś syf za 10 zł, słyszałem że produkty Bodymax'u są dobrej jakości i warto wyłożyćna nie kasę. Większość z Was pewnie ma doświadczenie z prawdziwymi suplementami a nie takimi lajtowymi jak żeń-szeń ale wolę się tu zapytać niż w aptece gdzie mi wcisną byle co. Jaką firmę mi polecacie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spróbujcie w formie lekkiego naparu, czyli zalać troszkę tego suszonego korzenia (dosłownie na czubek łyżeczki) wrzątkiem. Można też żuć mały kawałek żeńszenia.
Z tym że raczej odradzam stosowanie go codziennie, chyba, że w krótkim czasie. Silnie pobudza co niekoniecznie na stałe jest dobre. Poza tym to silny afrodyzjak
Wg mnie najlepsze efekty rzeczywiście daje przy regularnym stosowaniu np 1-2 razy w tygodniu w postaci słabego naparu.
Aha- no i nie powinny go stosować osoby które mają problemy z krzepliwością krwi oraz kobiety w ciąży ( ale to drugie Was chyba nie dotyczy :wink: )
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
no i?Czyli w bieganiu na dłuższe dystanse się sprawdza, ale raczej nie w sportach walki (bo tam występuje dług tlenowy!)
Napisano Ponad rok temu
A mi właśnie na tym zależało żeby zrobić z siebie kondycyjnego potwora jak Frank Shamrock i wymiatać na najbliższym KSW
lol
Napisano Ponad rok temu
odgrzewając troszkę temat- polecam Wam żeńszeń w najprostrzej postaci czyli kupiony w sklepie zielarskim suszony korzeń. Cena ok. 10-12 zł. Bez jakichkolwiek dodatków,soków, mieszanek witamin itp. Żeńszeń sam w sobie ma pewnie takie działanie, że sie do niego nikt nie mieszał.
Spróbujcie w formie lekkiego naparu, czyli zalać troszkę tego suszonego korzenia (dosłownie na czubek łyżeczki) wrzątkiem. Można też żuć mały kawałek żeńszenia.
Z tym że raczej odradzam stosowanie go codziennie, chyba, że w krótkim czasie. Silnie pobudza co niekoniecznie na stałe jest dobre. Poza tym to silny afrodyzjak
Pozdrawiam
jakie pewne działanie?co on właściwie da?
pobudza-tzn co?mam więcej siły,chce mi się ćwiczyć,czy np. nie moge zasnąć?
jak często rzuć ten korzeń?
Napisano Ponad rok temu
Ale oczywiście jeśli będziesz go zażywał wieczorem, albo zbyt często- możesz mieć problemy z zaśnięciem.
Myślę, że trzy razy w tygodniu wystarczy. Wypróbuj. Różne organizmy różnie reagują.
Napisano Ponad rok temu
Hej,
Chcę kupić jakiś dobry żeń-szeń, bo do tej pory piłam O'Shee Zero z Żeń-Szeniem, ale czuję jakby przestał działać.
Trenuję amatorsko, a więc przydałoby się coś z niekoniecznie najwyższej półki cenowej )
Szukałam informacji i np. tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] piszą, że każdy żeń-szeń jest wartościowy. Prawda to? Czy warto sugerować się ceną i ewentualnie analizować skład (pod jakim kątem?).
P.S.: Najlepiej to chciałabym coś w formie płynnej, z tabletkami i kapsułkami mam problem. Ewentualnie proszek do rozpuszczenia.
Czy ktoś wie może jaki żeń-szeń jest najbardziej wartościowy? Natrafiłam jedynie na taki [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Yerba Mate
- Ponad rok temu
-
Kreatyna a kofeina
- Ponad rok temu
-
Sauna po wysiłku
- Ponad rok temu