Oczywiście domyślam się iż każdy zacznie krzyczeć abym zaczął biegać , na basen chodzić itd.. lecz bez tego narazie chciałbym poćwiczyć aby się wkręcic, na basen mogę chodzić regularnie, a biegać mi się samemu nie chce

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam, mam 20 lat i 190 cm wzrostu
waga ok 125kg. jakbyłem młodszy to troche ćwiczyłem, i były dobre efekty później przestałem ćwiczyć i bym teraz wrócił do tego z nudów jakiś roczek konkretnego treningu pyknął a jak bedą duże efekty to dłużej
pomóżcie ułożyć jakiś plan, z racji tego iż wszystko co mieliśmy z ciężaru w osiedlowej kanciapie sprzedałem, została mi tylko ławka skośna półokrągłą do brzuszków, na której mogę zrobić np rozpiętki lub unoszenie hantla do góry. i 2 hantle po 18kg, ćwicze sobie nimi na bicepsa, 4x10 zrobię ;-) , prosze o pomoc w ułożeniu planu, chciałbym ćwiczyć takie partie jak - brzuch , biceps, triceps , klata, barki. coś da się tym zrobić ? oczywiście nie trening na mase tylko na redukcje tkanki tłuszczowej + troszke rzeźby przy tym ;-) , uda też w sumie bym mógł robić lecz nie mam cięzaru na to, sztangi żadnej nie mam prostej ani ławeczki , a nie chce inwestować jak narazie
Oczywiście domyślam się iż każdy zacznie krzyczeć abym zaczął biegać , na basen chodzić itd.. lecz bez tego narazie chciałbym poćwiczyć aby się wkręcic, na basen mogę chodzić regularnie, a biegać mi się samemu nie chce. co tydzień gram wyczerpujący mecz na halówce ,że nie mam siły na wszystko, może to narazie starczy ;-) dzięki i proszę o pomoc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NIczym, kupuj chleb pełnoziarnisty.../ bułki pełnoziarniste...
Napisano Ponad rok temu
Ryż i makaron.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możesz to jeszcze połączyć z mlekiem i cukrem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szkoda ze nie czytasz tego co pisze , nie mam ani maszyn ani sztangi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak bym wiedział jak układać plany to bym ci z chęcią ułożył(a nie jak inni)no to mi jednak nic nie dało założenie tematu tutaj ehh szkoda.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Powrót do ćwiczeń.. |
Dieta |
|
![]()
|
||
Plan do oceny |
Trening dla średniozaawansowanych |
|
![]()