![Zdjęcie](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_images/FK/profile/default_large.png)
Jak to jest z Krav Magą?
Napisano Ponad rok temu
Osobiscie nie slyszalem jeszcze o jakis dziwnych specjalizacjach w KM ( u mnie bynajmniej niema ) - wiec sie na ten temat nie wypowiem.
pozdrawiam
Nigdy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
<<<<<
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
jestem nowy na tym forum, jaki styl Puchatek reprezentujesz ?
Doświadczenie i ciężką pracę.
Czasem tylko użycie forumnowej wyszukiwarki oddziela pytania sensowne od bezsensownych :wink:
Napisano Ponad rok temu
Po drugie, no tak rzeczywiscie ciezko odpowiedziec kilkoma slowami jaki styl sie reprezentuje. Jezeli chodzi o mnie to chodze dopiero od 1,5 na krav maga, wczesniej trenowalem 6 miesiecy boksu wiec bez rewelacji. Mam zamiar sie za jakis czas na cos jeszcze zapisac, niestety finanse mi na to w chwili obecniej nie pozwalaja.
Co do filmiku to wiadomo ze jest to pokazowka wyrezyserowana. Bede szczery ze nadal nie mam pojecia o co dokladnie chodzi z tym starym stylem, i ze sie juz tak nie walczy. No i sadzac po was pewnie sie tez nie dowiem.
pozdrawiam
Nigdy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Nominalnie mam "papiery" trenera boksu, ale boks mnie pociaga (jak na razie) tylko jako element mma.
Pozdrawiam
K_P
PS. Najprosciej - w stylach, w ktorych sie podcina, rzuca, zadaje niskie kopniecia - m.in. nie podskakuje sie, nie ustawia bokiem - bo to nie sa pozycje zbyt stabilne.
Sam pokaz - no ladnie kopie na glowe chlopak, jak na "Krwawym sporcie". Z argumentami typu - "sprobuj klinczowac, jak masz dwoch przeciwkow sobie etc" - nie polemizuje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
A ludzie ktorzy zaczynaja takie tematy jak ten, hm jak nie mieliscie nigdy okazji przeciwczyc kravki przynajmniej w 2 organizacjach to nie zabierajcie głosu, bo krytykowac cos czego sie nie zna to kazdy moze swiadczy to tylko o Was. Przyjdzcie porównajcie i wtedy zabierajcie głos a nie przepujecie cos co było 3 strony wczesniej w podobnym temacie.
Napisano Ponad rok temu
A BJJ to co jak weszło to miało techiniki tak bardzo inne niz Judo, balache zakładali inaczej czy jak??.
Jak zobaczę de la Rivę, pajęczą, albo skrętówkę w judo to Ci przyklasnę
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest zwyklym stylem kombatowym jesli chodzi o warstwe treningu bez uzycia broni. Nie ma w niej zadnej oryginalnosci. Klasyczna galaz kompilacyjna, z tradycyjnie dobrym marketingiem, zorientowana na ssanie kasy.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 8
0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Krav Maga w Ostrowcu Świętokrzyskim??
- Ponad rok temu
-
Zaczynam...