Jak to jest z Krav Magą?
Napisano Ponad rok temu
Osobiscie nie slyszalem jeszcze o jakis dziwnych specjalizacjach w KM ( u mnie bynajmniej niema ) - wiec sie na ten temat nie wypowiem.
pozdrawiam
Nigdy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
<<<<<
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
jestem nowy na tym forum, jaki styl Puchatek reprezentujesz ?
Doświadczenie i ciężką pracę.
Czasem tylko użycie forumnowej wyszukiwarki oddziela pytania sensowne od bezsensownych :wink:
Napisano Ponad rok temu
Po drugie, no tak rzeczywiscie ciezko odpowiedziec kilkoma slowami jaki styl sie reprezentuje. Jezeli chodzi o mnie to chodze dopiero od 1,5 na krav maga, wczesniej trenowalem 6 miesiecy boksu wiec bez rewelacji. Mam zamiar sie za jakis czas na cos jeszcze zapisac, niestety finanse mi na to w chwili obecniej nie pozwalaja.
Co do filmiku to wiadomo ze jest to pokazowka wyrezyserowana. Bede szczery ze nadal nie mam pojecia o co dokladnie chodzi z tym starym stylem, i ze sie juz tak nie walczy. No i sadzac po was pewnie sie tez nie dowiem.
pozdrawiam
Nigdy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nominalnie mam "papiery" trenera boksu, ale boks mnie pociaga (jak na razie) tylko jako element mma.
Pozdrawiam
K_P
PS. Najprosciej - w stylach, w ktorych sie podcina, rzuca, zadaje niskie kopniecia - m.in. nie podskakuje sie, nie ustawia bokiem - bo to nie sa pozycje zbyt stabilne.
Sam pokaz - no ladnie kopie na glowe chlopak, jak na "Krwawym sporcie". Z argumentami typu - "sprobuj klinczowac, jak masz dwoch przeciwkow sobie etc" - nie polemizuje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
A ludzie ktorzy zaczynaja takie tematy jak ten, hm jak nie mieliscie nigdy okazji przeciwczyc kravki przynajmniej w 2 organizacjach to nie zabierajcie głosu, bo krytykowac cos czego sie nie zna to kazdy moze swiadczy to tylko o Was. Przyjdzcie porównajcie i wtedy zabierajcie głos a nie przepujecie cos co było 3 strony wczesniej w podobnym temacie.
Napisano Ponad rok temu
A BJJ to co jak weszło to miało techiniki tak bardzo inne niz Judo, balache zakładali inaczej czy jak??.
Jak zobaczę de la Rivę, pajęczą, albo skrętówkę w judo to Ci przyklasnę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest zwyklym stylem kombatowym jesli chodzi o warstwe treningu bez uzycia broni. Nie ma w niej zadnej oryginalnosci. Klasyczna galaz kompilacyjna, z tradycyjnie dobrym marketingiem, zorientowana na ssanie kasy.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krav Maga w Ostrowcu Świętokrzyskim??
- Ponad rok temu
-
Zaczynam...
- Ponad rok temu