Ile macie wzrostu i ile ważycie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Byl juz taki temat...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A to prawda, że można urosnąć od codziennego zwisu na drążku?
Taaa jeszcze sobie do pytonga przyczep ciężarek przy tym zwisie to i on ci może urośnie te parę cm ... No offense ...
Nigdzie nie widziałem potwierdzenia tego "ćwiczenia" innego niż "kolega kolegi miał kolegę który ...":
- A kolega urósł 4 cm od zwisu na drążku ...
- O super, a ile miał lat ?
- No 15 ...
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Khem... Nie mogę się z tym zgodzić, widziałem na wielu stronach i forach, że polecali rozciąganie się na drążku i bieganie jako dobre na wzrost.A to prawda, że można urosnąć od codziennego zwisu na drążku?
Taaa jeszcze sobie do pytonga przyczep ciężarek przy tym zwisie to i on ci może urośnie te parę cm ... No offense ...
Nigdzie nie widziałem potwierdzenia tego "ćwiczenia" innego niż "kolega kolegi miał kolegę który ...":
- A kolega urósł 4 cm od zwisu na drążku ...
- O super, a ile miał lat ?
- No 15 ...
Gubrin
P.S. Ale żart o tym rozciąganiu pytonga ciężarkiem - zajebisty
Napisano Ponad rok temu
Murzyni w Afryce wkładają sobie kamyszki i podobno daje efekt :wink: .Taaa jeszcze sobie do pytonga przyczep ciężarek przy tym zwisie to i on ci może urośnie te parę cm ... No offense ...
Napisano Ponad rok temu
Tu się chyba robi mały Off Topic... Oby wszechmogący moderatorzy szybko tu nie zajrzeli, bo się nam oberwieMurzyni w Afryce wkładają sobie kamyszki i podobno daje efekt :wink: .Taaa jeszcze sobie do pytonga przyczep ciężarek przy tym zwisie to i on ci może urośnie te parę cm ... No offense ...
Napisano Ponad rok temu
Khem... Nie mogę się z tym zgodzić, widziałem na wielu stronach i forach, że polecali rozciąganie się na drążku i bieganie jako dobre na wzrost.
Tez nigdy nie widzialem zadnego udokumentowania tego ze to (drazek) wogole dziala...tak czy inaczej jesli NAWET by dzialalo to chyba z oczywistych wzgledow wiadomo ze duzo nie pojdzie w gore
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to mimo, iż nie jestem lekarzem mogę się założyć, że to praktyka nie wychodząca na zdrowie
pomyśl sam na zdrowy rozum jakie konsekwencje mogłyby mieć takie działania
Napisano Ponad rok temu
No właśnie, też się tego obawiałem, bo na logikę takie sztuczne "wydłużanie" kręgosłupa wydaje się szkodliwe. Pierwsze skojarzenie, jakie mi się nasunęło, to pewny kraj azjatycki, w którym kobiety rozciągają sobie szyję jakimiś obrączkami żelaznymi i potem nie mogą tego zdjąć, bo złamałby im się ten nienaturalnie rozciągnięty kark... Zapomniałem tylko, o co chodzi w tym dziwnym obyczaju, niemniej jednak to rozciąganie kręgosłupa wydaje się mieć podobne konsekwencje, co karku...Jeśli nawet wiszenie na drążku doda Ci kilka centymetrów
to mimo, iż nie jestem lekarzem mogę się założyć, że to praktyka nie wychodząca na zdrowie
pomyśl sam na zdrowy rozum jakie konsekwencje mogłyby mieć takie działania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taaa jeszcze sobie do pytonga przyczep ciężarek przy tym zwisie to i on ci może urośnie te parę cm ...
Jest taki specjalny ciężarek, którym można sobie naciągnąć skórę i przywrócić golfa, jeśli ktoś miał nieszczęście urodzić się w USA i go obrzezali
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
narty vs snowboard
- Ponad rok temu
-
Tabliczka czekolady
- Ponad rok temu
-
o kolanach raz jeszcze - bez kontuzji
- Ponad rok temu