za 10 min północ, wtedy można zamknąć
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
(temat :"ataki w Aikido")
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taki ciekawy temat, gdzie produkuje się trójgłowy Bogumił ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie sprawdzamy, nie da się
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bogumił, tak całkowicie bez złośliwości - czy mógłbyś, a jeśli tak, to proszę o to, cały swój poprzedni post przepisać tak, aby był zrozumiały? Czytam, czytam i muszę się domyślać o co Ci chodziło. Wiem, co chcesz powiedzieć przez to co starałeś się napisać, bo to nie jest trudno zgadnąć - wciąż to samo, ale interesuje mnie treść Twoich wynurzeń. :wink:... wiele rzeczy ...
Napisano Ponad rok temu
Zweryfikowałeś to organoleptycznie?Każda sw jest skuteczna, tylko kwestia kto trenuje, ile trenuje i czy ma mózg czy orzeszek pistacjowy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak można organoleptycznie badać skuteczność jakieś MA?Zweryfikowałeś to organoleptycznie?
Napisano Ponad rok temu
Można poszukać sekcji jakiejś kontaktowej sztuki walki i dostać łomot.Jak można organoleptycznie badać skuteczność jakieś MA?
Po dobrym łomocie widać mało, bo oczy spuchnięte, nos też, może nawet zatkany wacikiem, smak w buzi mdły, lekko metaliczny, a jak się gdzie dotknie, to boli. Wrażeń a wrażeń!Metoda organoleptyczna jest metodą bazująca na zmysłach wzrokowym, węchowym, smakowym, dotykowym i jest dokonywana dzięki odbieranym wrażeniom.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz, to nie myśmy sobie wymyślili, ze aikido to SW, ino nasi wschodni, żółci przyjaciele.W podobnym stopniu, w jakim brydż jest dyscypliną sportową, tak można mówić o aikido jako o sztuce walki.
Napisano Ponad rok temu
Hi Shabu,Po dobrym łomocie widać mało, bo oczy spuchnięte, nos też, może nawet zatkany wacikiem, smak w buzi mdły, lekko metaliczny, a jak się gdzie dotknie, to boli. Wrażeń a wrażeń!
Napisano Ponad rok temu
Takiego łomotu jak napisałem nie dostałem nigdy i mam nadzieję nigdy nie dostać, wystarczy mi wyobraźnia i potrącenie dawno temu przez samochód. Na zawody nie jeżdżę, bo jestem kiepski w te klocki, mało wojowniczy, delikatny, a do tego całkiem nie widzę powodu, dla którego miałbym wydawać kasę żeby w najlepszym wypadku zawiesić na szyi kawałek metalu, a w najgorszym odpaść po pierwszym starciu. Ani mnie to ziębi, ani grzeje i nie dlatego trenuję, żeby wykazywać swoją wyższość nad innymi.Widzę, że niezły z Ciebie fajter, zaprawiony w bojach, jak mało kto
![]()
Sporo ostatnio czytałem w działach BJJ i JJ o zawodach, które ostatnio miały miejsce w Polsce. Ciekaw jestem, czy próbowałeś swoich sił w tych imprezach, czy Twoja aktywność wojownicza ograniczyła się do wożenia się w dziale Aikido i w Knajpie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jaki jest sens ćwiczyć unik kilkanaście lat, aż będzie praktyczny, skoro w innej SW efekt przychodzi 10 razy szybciej?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu