Czasami nie widzę
filmik Gozo Shiody który mam gdzies na hd to przy tym hardkor
...ważne jest samo zjawisko walki...
właśnie to zjawisko w aikido nie występuje
Napisano Ponad rok temu
Czasami nie widzę
...ważne jest samo zjawisko walki...
Napisano Ponad rok temu
A jednak wmawia się adeptom, że nauczą się walczyć.właśnie to zjawisko w aikido nie występuje
Napisano Ponad rok temu
Proszę mi tu nie uogólniać :wink:A jednak wmawia się adeptom, że nauczą się walczyć.
Napisano Ponad rok temu
Ale kiedy ja lubię!Proszę mi tu nie uogólniać :wink:
Napisano Ponad rok temu
ej! ja mialem kolege, kilka lat aikido, brazowy pasek. na jego prawy sierp naprawde trzeba bylo uwazac!Jak ktoś ćwiczy Aikido i jest skuteczne, to ćwiczy gówniane Aikido
Napisano Ponad rok temu
A gdzie go się nauczył?na jego prawy sierp naprawde trzeba bylo uwazac!
Napisano Ponad rok temu
na aikido, bo jego sensei byl w mlodosci bokserem 8OA gdzie go się nauczył?na jego prawy sierp naprawde trzeba bylo uwazac!
Napisano Ponad rok temu
Postępowy sensei, chwali się. Ale tak czy siak, jak to mówią Anglosasi: "I rest my case."na aikido, bo jego sensei byl w mlodosci bokserem 8O
Napisano Ponad rok temu
Z tego co mi wiadomo, to jest dokładnie odwrotnie.A jednak wmawia się adeptom, że nauczą się walczyć.właśnie to zjawisko w aikido nie występuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...na aikido, bo jego sensei był w młodości bokserem 8O ...
Napisano Ponad rok temu
zaręczam ci, że Shabu choć nie jest zawodnikiem, reprezentuje poziom w bjj odpowiedni do jego stażuHi Shabu,
Widzę, że niezły z Ciebie fajter, zaprawiony w bojach, jak mało kto
Sporo ostatnio czytałem w działach BJJ i JJ o zawodach, które ostatnio miały miejsce w Polsce. Ciekaw jestem, czy próbowałeś swoich sił w tych imprezach, czy Twoja aktywność wojownicza ograniczyła się do wożenia się w dziale Aikido i w Knajpie?
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu