Teraz to sie juz spotkania nie tylko ligeii, ale i Randalla doczekac nie moge... :twisted: :twisted: :twisted:Dżizaskrajst, Randall! Jeszcze mocniejszą?? Już chyba tylko Franek będzie mógł stawić Ci czoła :wink:
Uchwyt w Aikido
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w takim razie zapraszamy do Lublyna na kufelek naszej rodzimej perełki o ile się pan nie boisz... :twisted: :twisted: :twisted:Teraz to sie juz spotkania nie tylko ligeii, ale i Randalla doczekac nie moge... :twisted: :twisted: :twisted:
Dżizaskrajst, Randall! Jeszcze mocniejszą?? Już chyba tylko Franek będzie mógł stawić Ci czoła :wink:
Napisano Ponad rok temu
Z tego, co słyszałem Voivod jest nieustraszony, jeżeli chodzi o bro :wink:w takim razie zapraszamy do Lublyna na kufelek naszej rodzimej perełki o ile się pan nie boisz... :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Ale ta opinia powstała w czasach jego pobytu w Jueseju, gdzie piwo ma max. 3 procenty. Tak to można i z wiaderko... . Poza tym, to On, himself, tę legendę rozpowiada... 8) :wink:Z tego, co słyszałem Voivod jest nieustraszony, jeżeli chodzi o bro :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ta, bo sam to drobniutki i wątły jesteś niczym osika.Dżizaskrajst, Randall! Jeszcze mocniejszą?? Już chyba tylko Franek będzie mógł stawić Ci czoła :wink:
No mi masy brak, teraz to 96-7 dobijam, ale się spasłem niczym świnia....i przejść do fazy wyrywania rączek jak skrzydełek musze :wink:
O to to. Żarty, mam podobny plan, no może bez podbijania wagi :wink:
Pozdrawiam :-)
Ale cóż, nie można się poddawać, ninja nie może być miętka.
Napisano Ponad rok temu
A przy jakim wzroście, że zapytam?No mi masy brak, teraz to 96-7 dobijam, ale się spasłem niczym świnia.
Napisano Ponad rok temu
Teraz możesz mi udziergać sweterek na drutach. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zlote mysli Ueshiby
- Ponad rok temu
-
TOYODA W POLSCE ! ! !
- Ponad rok temu