To silownia przydaje sie do obrony?
mmm... tak? to podchwytliwe jest? :wink:
Napisano Ponad rok temu
To silownia przydaje sie do obrony?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale za to mogą zabłysnąć na dyskotekach :wink: .Wiekszosc pakujacych na bieceps, tripceps i klate etc. - ma niewielka spawnosc fizyczna i kondycje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o ile z kondycja sie zgadzam, to co do reszty - mylisz sie kompletnie.Cialo nie rzezbi sie na wiekszych ciezarach (na wiekszych robi sie mase, a a na najwiekszych sile). Cialo sie rzezbi na mniejszych obciazeniach i wielu powtorzeniach. Czy trreba to przypomnac?
Martwy ciag nie ma zadnego znaczenia dla sprawnosci fizycznej i tzw. kondycji. Wiekszosc pakujacych na bieceps, tripceps i klate etc. - ma niewielka spawnosc fizyczna i kondycje.
Podstawa zdrowia - to kondycja.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Tak, miałem na myśli ładną, umięśnioną sylwetkę, a nie nadmuchanego misia. Nie zrozumieliśmy się.jet - paker budzi malo podziwu, uwierz mi.. Budzi tylko podziw innych pakerow, a to jest male srodowisko. Natomiast tzw. wysportowana sylwetka to i owszem.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
musze sie niezgodzic. na <5 mozna efektywnie robic tylko sile. na mase trzeba robic wiecej powtorzen, a na rzezbe to po prostu obciac kalorie.Na dużych ciężarach z <5 powtórzeniami można rownie bardzo efektowanie robić rzeźbę jak i masę
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem lepiej na duzych ciezarach, malej ilosci powtorzen. chcesz mi powiedziec, ze kobieta, ktora zacznie cwiczyc na duzych ciezarach nabierze "masy"?Cialo sie rzezbi na mniejszych obciazeniach i wielu powtorzeniach.
martwy ciag ma znaczenie dla sprawnosci fizycznej. dla kondycji, owszem, nie ma.Martwy ciag nie ma zadnego znaczenia dla sprawnosci fizycznej i tzw. kondycji
zgadzam sie. dlatego tez jestem przeciwny tego rodzaju treningowi.Wiekszosc pakujacych na bieceps, tripceps i klate etc. - ma niewielka spawnosc fizyczna i kondycje.
nie zgadzam sie. nie przede wszystkim. ja bym powiedzial, ze rownie wazne jak anaerobowe, czy sila i kondycja (aeroby to wytrzymalosc*)A zdrowie, to przede wszystkim cwiczenia areobowe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja wlasnie wrocilem, 30minut wioslowania :wink:No to sie w koncu zrozumielismy - chodzi nam mniej wiecej o to samo. Byc moze zbyt metnie sie wypowiadalem.
To prawda co piszesz o kobietach - gwaltowny przyrost miesni zadnej nie grozi (a czesto sie pytaja z lekiem o to wlasnie, bo nie chca znacznego przyrostu).
Co do martwego ciagu, to byc moze na jego ocene wplynal u mnie fakt, ze obserwuje wielu ludzi jak go robi, i robi to zle, co moze byc grozne w skutkach.
Nie ma cwiczenia uniwersalnego - od lat takie tropie i gdyby znalazl chetnie sie podziele ta wiedza. Wiec robie mieszanke wszystkiego - i od czasu do czasu jak mi moj oganizm cos szepnie na uchu wewnetrzne - zmieniam proporcje.
No to ide na trenig.
pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu