kobiety na silowni
Napisano Ponad rok temu
jesli jakiejsc opcji nie widzicie w ankiecie, to piszcie.
rowery / stepery i wszystkie inne "cardio"
maszyny to wszelkie wyciskania czy na nogi etc
wolne ciezary to sztanga, sztangielki, kettlebellsy etc
Napisano Ponad rok temu
rowery / stepery i wszystkie inne "cardio"
Jakie wytłumaczenie specjalnie dla kobiet... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
hehe nie, nie jest specjalnie dla kobiet. po prostu ja moge niektore rzeczy znac pod inna nazwarowery / stepery i wszystkie inne "cardio"
Jakie wytłumaczenie specjalnie dla kobiet... :twisted:
i kurde zapomnialem o "maszynach z linkami", ktore sa pomiedzy maszynami a wolnymi ciezarami...
Napisano Ponad rok temu
W sumie po co kobietom ostre wyciskanie, wystarczy, że popracują nad ładną sylwetką :wink: (facetowi już w tym momencie "coś" wypada prezentować). No chyba, że trenują np. SW.
Napisano Ponad rok temu
bo ostre wyciskanie to najlepszy sposob pracy nad ladna sylwetka?W sumie po co kobietom ostre wyciskanie, wystarczy, że popracują nad ładną sylwetką :wink: (facetowi już w tym momencie "coś" wypada prezentować). No chyba, że trenują np. SW.
widze same kobiety na budo siedza :wink:
Napisano Ponad rok temu
pytanie do kobiet, ktore nie czwicza z wolnymi ciezarami: dlaczego nie?
Napisano Ponad rok temu
Nie trzeba brać 100kg na klatę, żeby mieć ładną sylwetkę. Co innego, jak facet chce mieć ładny "zestaw dyskotekowy" :wink: .bo ostre wyciskanie to najlepszy sposob pracy nad ladna sylwetka?
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o to zeby sie poruszac i byc w miare wysportowana a nie wygladac jak duuzo miesni. Poza tym w trakcie jazdy rowerkiem albo "wchodzeniu po schodach" najczesciej ucze sie czegos na kolokwium 8)
zreszta zbyt czesto tam nie zaglądam - nudno - lepiej isc na trening SW
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zreszta, wyciskanie na laweczce ma najnizszy priorytet w moim zestawie.
wlasnie o to mi chodzi. chce sprawdzic, czy kobiety ciagle mysla, ze chodzac na silownie sie "przypakuja" i beda wygladac jak faceci.Chodzi o to zeby sie poruszac i byc w miare wysportowana a nie wygladac jak duuzo miesni.
Napisano Ponad rok temu
I niech nikt tu nie pisze o górze mięsni w przypadku tych ostatnich- kobieta NIE JEST W STANIE zbudowac duzej masy miesniowej bez hormonów z zewnatrz. Moze jedynie nabrac wysprotwanej sylwetki i nieco zarysowac miesnie co jest niewatpliwa zaleta
Napisano Ponad rok temu
dzieki za spalenie mojej kontry :roll:I niech nikt tu nie pisze o górze mięsni w przypadku tych ostatnich- kobieta NIE JEST W STANIE zbudowac duzej masy miesniowej bez hormonów z zewnatrz. Moze jedynie nabrac wysprotwanej sylwetki i nieco zarysowac miesnie co jest niewatpliwa zaleta
teraz pozostaje czekac na dalsze komentarze kobiet.
Napisano Ponad rok temu
poprostu napisalem co na ten temat mysle ja (i nie tylko ja)
na silowni na ktorej ja cwicze nigdy nie widzialem dziewczyny ktora by NAPRAWDE trenowala. Wiekszość z nich przychodzi by pol godziny popedalowac na rowerze ewentualnie popracowac z maszynami. Co ciekawe obciazenie na ow maszynach jest tak dobierane "zeby brom boze sie nie zmeczyc":roll:
Uwazam ze takie poedejsc to ciemnogrod i rzady stereotypow. I wszystkich paniom polecam trening z ciezarem- zaraczam ze nie bedziecie nazekac
pzdr
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego nie na siłę?dla kobiet mozna dac wolne ciezary ale zeby cwiczyly z nimi bardziej na wytrzymalosc, nie na sile
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktos tu powiedzial, ze dziewczyny to tylko pol godz na rowerku etc. Nie jeden "twradiel" wymieka na rowerze stacjonarnym, przy solidnym obciazeniu i pol godzinie.
K_P
Napisano Ponad rok temu
a poza tym, juz ten argument slysze jakis czas, no to co z tego ze kolesie wymiekaja na rowerze a laski nie?? co to za argument?? taki sam jak to ze laski wymiekaja w martwym ciagu przy okreslonym obciazeniu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
a co do wymiekania, nie slyszalem o kobiecie lepszej od lenc'a.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jakie polecacie środki na regenerację stawów?
- Ponad rok temu
-
Obwody pod MMA
- Ponad rok temu
-
Masaż
- Ponad rok temu
-
Bielizna termoaktywna
- Ponad rok temu
-
Pomoc w suplementacji