Zginac plecy czy nie zginac - oto jest pytanie!
Napisano Ponad rok temu
Skoro pięść to nie konkretne ułożenie dłoni, to przecież nie połamiesz sobie palców nie?
Czasem aż mnie się mózg ścina jak czytam te teorie.
Napisano Ponad rok temu
Mi drzew szkoda, jak cwicze na starych lokomotywachSzczepan wyprowadź prawy prosty na rozczapiżonych palcach, najlepiej w drzewo.
Skoro pięść to nie konkretne ułożenie dłoni, to przecież nie połamiesz sobie palców nie?
Czasem aż mnie się mózg ścina jak czytam te teorie.
Napisano Ponad rok temu
Och ja doskonale znam znaczenia tych slow, mimo nieobecnosci w Polsce przez ostatnie kilka tysiecy ikkyo. Tak tylko sie troche drocze z LabedziemPrzenośnia to porównanie jednej rzeczy do drugiej, pozornie z pierwszą nie związanej. Onomatopeja zaś to dźwiękonaśladownictwo, czyli wyrażanie odgłosów za pomocą słów. Natomiast między otwartą dłonią, a dłonią w stanie zwanym "pięść" jest zasadnicza różnica. Otóż stan ten znacznie bardziej boli.Nooo to byla taka przenosnia literacka, jak onomatopeja :wink:
Napisano Ponad rok temu
powiem szczerze ze spodziewalem sie czegos bardziej.............mhmhmh....... ambitnego :roll: :wink:...jak plecy :twisted:
Napisano Ponad rok temu
powiem szczerze ze spodziewalem sie czegos bardziej.............mhmhmh....... ambitnego :roll: :wink:...jak plecy :twisted:
To może to: "Chociaż krowie dasz kakao, nie wydoisz czekolady" SJLec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko argument ad absurdum? Znaczy zgodnie z duchem kontrowersyjnego banera nie możesz się wprost ustosunkować do postawionego pytania, zapodasz baję lub wykręcisz się od odpowiedzi?Mi drzew szkoda, jak cwicze na starych lokomotywach
Napisano Ponad rok temu
Tak tylko sie troche drocze z Labedziem
Ty filucie i zbytniku
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Powrót do ćwiczeń
- Ponad rok temu
-
Staz z Chiba sensei w Montrealu
- Ponad rok temu
-
aikikai - yoshinkan
- Ponad rok temu
-
Staż Shimamoto
- Ponad rok temu
-
Mając wyższy stopień niż prowadzący.
- Ponad rok temu
-
Poprawianie błędów
- Ponad rok temu
-
22-23.09 staz w Trzciance, Sensei Michał Górski!!!!
- Ponad rok temu
-
po obozie letnim z sensei Yamadą w Bernau
- Ponad rok temu
-
Oficjalna strona Sensei Yoshimitsu Yamady
- Ponad rok temu
-
Staz z C.Tissier Sensei w Montrealu
- Ponad rok temu