pas wyszczuplający
Napisano Ponad rok temu
Chciałabym się dowiedzieć czy taki pas faktycznie spala tłuszczyk z brzuszka:)?? Opinie, które czytałam były podzielone
więc piszę do Was:) bo mam zaufanie do osób z tego forum:) Aha no więc taki pas bym nosila po szkole na spacery ok 4km:) Czy będę widziala efekty czy dać sobie z tym spokój??

Napisano Ponad rok temu
 Taki pas powoduje że się pocimy na brzuchu ale tłuszcz schodzi z całego ciała. Trudno mi jest sobie wyobrazić kogoś kto miałby ładnie uwidoczniony "kaloryfer" a reszta ciała otłuszczona
 Taki pas powoduje że się pocimy na brzuchu ale tłuszcz schodzi z całego ciała. Trudno mi jest sobie wyobrazić kogoś kto miałby ładnie uwidoczniony "kaloryfer" a reszta ciała otłuszczona  

Napisano Ponad rok temu

Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Miałem kiedyś taki pas i powiem że nawet był okej, widać było jakieś tam efekty ale bez przesady. Aniu jak chcesz się pozbyć tłuszczu z brzuszka to lepiej załóż go na Siebie i zacznij trening brzucha
jesli mam byc szczera to dzis wlaczylam abs 7 min:) i wymieklam:) nie mam kondycji:( nie wiem co mam robic... nie wiem co mam jesc, jak jesc itd... Co do 1 postu to jesli chodzi z calego ciala to chyba dobrze:) ale mam rozumiec ze to pomaga:)

Napisano Ponad rok temu
pomaga bo jak wydasz kase i uwidzisz ze nic sie nie zmienia to zaczniesz cwiczyc bardziej zeby nie zmarnowac kasy i sa efekty ;djesli mam byc szczera to dzis wlaczylam abs 7 min:) i wymieklam:) nie mam kondycji:( nie wiem co mam robic... nie wiem co mam jesc, jak jesc itd... Co do 1 postu to jesli chodzi z calego ciala to chyba dobrze:) ale mam rozumiec ze to pomaga:)
a tak powaznie to skoro grzeje to musi odchudzac,do tego jakies termogeniki i bedziesz swiecic jak dioda ;d
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy to jakas zbita ze mnie czy prawdziwa odpowiedz ;dpomaga bo jak wydasz kase i uwidzisz ze nic sie nie zmienia to zaczniesz cwiczyc bardziej zeby nie zmarnowac kasy i sa efekty ;d
a tak powaznie to skoro grzeje to musi odchudzac,do tego jakies termogeniki i bedziesz swiecic jak dioda ;d

Napisano Ponad rok temu
to z zycia wziete ^^nie wiem czy to jakas zbita ze mnie czy prawdziwa odpowiedz ;d
Napisano Ponad rok temu
to z zycia wziete ^^
to juz w koncu nie wiem.. dziala czy nie??

Napisano Ponad rok temu
 ale moim zdaniem lepsze są zwykłe ćwiczenia aerobowe. W sumie do aerobów możesz zakładać ten pas i może coś pomoże.
 ale moim zdaniem lepsze są zwykłe ćwiczenia aerobowe. W sumie do aerobów możesz zakładać ten pas i może coś pomoże.

Napisano Ponad rok temu
Dokładne tak, do każdy aerobów nakładaj pasZ mojej niezwykle wnikliwej dedukcji wynika że pomaga

Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Dokładne tak, do każdy aerobów nakładaj pas
Mam jeszcze takie pytanie czy np pieniadze lepiej zainwestowac w taki pas czy w twister(takie kolko do obkrecania) a moze hula hop??

Napisano Ponad rok temu
wg mnie lepiej kup twistera bo pas odchudzajcy mozna zastapic tabletkami ;dMam jeszcze takie pytanie czy np pieniadze lepiej zainwestowac w taki pas czy w twister(takie kolko do obkrecania) a moze hula hop??
Napisano Ponad rok temu
wg mnie lepiej kup twistera bo pas odchudzajcy mozna zastapic tabletkami ;d
wlasnie czytam na forum o hula hop- dziewczyny sobie je bardzo chwala;) mowie o takim z wypustkami i magnesami( ze niby przyspiersza krazenie krwi i spala tkanke tluszczowa) mysle ze moze je zakupie, jako mala dziewczynka krecilam w szkole i wydaje mi sie ze to dla takiego lenia jak ja bedzie rowniez zabawa:)

Napisano Ponad rok temu
to sie szybko nudzi ^^wlasnie czytam na forum o hula hop- dziewczyny sobie je bardzo chwala;) mowie o takim z wypustkami i magnesami( ze niby przyspiersza krazenie krwi i spala tkanke tluszczowa) mysle ze moze je zakupie, jako mala dziewczynka krecilam w szkole i wydaje mi sie ze to dla takiego lenia jak ja bedzie rowniez zabawa:)
Napisano Ponad rok temu
to sie szybko nudzi ^^
chyba nie dla kobiety:P która lubi jedynie: gotowanie, malowanie, spanie nad ranem
 no i hmm rózne inne rzeczy

Napisano Ponad rok temu
chyba nie dla kobiety:P która lubi jedynie: gotowanie, malowanie, spanie nad ranem
To gotuj na parze, śpij długo pod 2-3 kołdrami to się wypocisz i nie potrzebny ci będzie pas

Napisano Ponad rok temu
to czekamy na filmik z treningu ;]zamówiłam hula hop:) przed swietami powinno dojść ;P
Napisano Ponad rok temu
zamówiłam hula hop:) przed swietami powinno dojść ;P
możesz kupić sobie l karnitynę, do tego zielona herbata, omega 3
zdrowe odżywianie do tego godzinka dziennie ćwiczeń aerobowych i zobaczysz efekty

hehe i możesz bawić się tym hula hopem

Napisano Ponad rok temu
możesz kupić sobie l karnitynę, do tego zielona herbata, omega 3
zdrowe odżywianie do tego godzinka dziennie ćwiczeń aerobowych i zobaczysz efekty
hehe i możesz bawić się tym hula hopem
juz dzis przyszlo:) Masakra to krecenie- w ogole inne niz zwyklym hula hop:) Bo to ma takie kulki i wypustki:) mam juz siniaki na brzuchu- ale czytalam ze to normalne. Brzuch sie robi goracy i czerwony- to chyba dobrze:)