Siłownia i alkohol....
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Choć z drugiej strony w jednym pisemku czytałem, że piwo działa, jak napój izotoczniczny. Niezbyt chce mi się w to wierzyć, bo to kolorowe pismo było

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MH moze i jest kolorowym pisemkiem ale sa ta sensowne informacje. :-)
Nie przeczę i dlatego zastrzegłem, że mogę się mylić

Zagadnąłem nawet znajomego dietetyka na ten temat i stwierdził, że to, iż piwo działa jak izotonik to nieprawda. Tak więc dwa źródła, dwie różne opinie. Komu wierzyć?
Napisano Ponad rok temu
Napewno nie na temat treningu i diety. :roll:MH moze i jest kolorowym pisemkiem ale sa ta sensowne informacje. :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale smieszna jest forma w jakiej to podaja. Fakt podaja cos przypominajacego sensowne fbw z wioslowaniem, wykrokami, mc, ale w jakiej formie? "sylwetka na szybko", "trening w 15 mintu".ej, ja ostatnio jak w sklepie przegladam MH to widze tam co raz wiecej martwych ciagow, drazka i obwodow.

Napisano Ponad rok temu

Rok temu chodziłem na siłownię i robiłem plan na klatkę z któregoś MH: dobrze się ćwiczyło i efekty były

Ale ogólnie jak mam parę nr to już przestałem kupować: mam już chyba treningi na wszystkie partie, a w co drugim jest trening i dieta ABS

A co do mnie i co do tematu (

Napisano Ponad rok temu
Szczegolnie na poczatku efekty sa widoczne, pytanie tylko czy nie mogly by byc lepsze ? Na fbw metoda 15 10 5 wodyna przyrost masy jest wrecz skokowy. Doslownie z dnia na dzien widac jak cie przybywa, nogi, plecy (najszersze) rosna w niesamowitym tempie. Gdybym robil czysta mase, a nie spalal tluszczu jednoczesnie to na cyklu zrobil bym z 5 - 7kg. Sila tez pieknie rosnie. Teraz fbw sa bardzo popularne i bardzo dobrze bo przy krotkim stazu efekty sa o wiele lepsze niz przy splicie.Volt - ale nikt nie powiedział że zrobi tą reklamową normę
![]()
Rok temu chodziłem na siłownię i robiłem plan na klatkę z któregoś MH: dobrze się ćwiczyło i efekty były![]()
Napisano Ponad rok temu

No i przy kreatynie bez sensu pić bo alko wypłukuje kretke.
Ale ja expertem nie jestem więc mogę się mylić
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Podbite oczy, i inne widoczne kontuzje
- Ponad rok temu
-
Waga stoi....
- Ponad rok temu
-